Rebellie

26 juni 2016
Hits: 424

Wat denkt Andy Cap wel dat ie is, stemmen tegen de EU? Het zoveelste bewijs dat de parlementaire democratie toch niet het juiste politieke bestel is voor de markt. Angela herhaalt weliswaar vaak dat “we” een marktconforme democratie hebben, maar daar is geen politieke campagne voor gevoerd dus is gewoon “gelul”.
En wat de parlementaire democratie betreft, dat was al zo fijntjes uitgepond (dank meneer Kok). Nu kan je voor je het weet weer gedoe krijgen over van alles en nog wat. Zoals weer geroep om volkshuisvesting als taak van de overheid, of ga-zo-maar-door. Hoe ouderwets. Fuck the electorate!
Laat die besluitvorming toch over aan degenen die ervoor hebben gestudeerd, experts zijn op hun gebied. Kijkend naar de BBC was het snel duidelijk, de politieke elite zou zich in zijn geheel hebben moeten uitspreken voor de EU, er is geen alternatief.
Grappig dat een paar maanden geleden er een tweetje verscheen van Nassim Taleb, dat de moeite waard is om in zijn geheel te publiceren, zie hier. Experts, meneer, experts.

Klik hier om uw reactie toe te voegen
26 juni 2016
Aantal keren bekeken: 424

Kleintje Muurkrant - Postbus 703 - 5201 AS - 's-Hertogenbosch