Hansje en de mensenrechten

Hits: 290

donderdag 15 december-2011
Tering. Staat die Hans van Baalen vandeweek toch te blazen. De roze VVD-er aan de Europese ruif vond het optreden van de PVV-fractie ronduit "zakkerig" bij de uitreiking van de Sacharovprijs. Een jaarlijks fenomeen, waarbij luitjes gehonoreerd worden die hun vrijheid van denken omzetten in woorden en daden. En dat in oorden waar zoiets niet gebruikelijk is.
Dit keer ging de prijs naar twee Egyptische voorhoedespelers en één Syrische. Toen het hora est was en iedereen opstond en enthousiast zijn handen liet wapperen bleven de vier volgelingen van Bibi roerloos zitten.
Ja, wat had Hansepans dan verwacht? Dat ze een beetje gingen staan klappen voor aanhangers van Mo? Wat denk je dat dat voor indruk had gemaakt in Tel Aviv? Dan had de blonde klapperjavaan zich als een Galikogel moeten melden op Buitenhof 47 om even uitleg te geven over die blunder.
Dus Hansje, niet doen alsof je dat niet wist. En btw.: Wat doet dat pakkie boter op je hoofd? Is dat nog vanwege die leverantie van Kommer's korvetten aan Indonesië? (1) Een land, waar iedereen kan zeggen wat ie denkt? Het is maar een vraag hoor Hans. Laat maar zitten. Droom maar lekker verder. Truste.

1. Zie de serie "Torpedo aan bakboord" op onze onvolprezen Followup-site.

Klik hier om uw reactie toe te voegen
Aantal keren bekeken: 290

Kleintje Muurkrant - Postbus 703 - 5201 AS - 's-Hertogenbosch