Skip to main content

Ship Ahoy (024)

17 januari 2017
Hits: 466

maandag 15 november-2010
God, was dat effe een pak van ons hart. Afgelopen vrijdag besliste een kleine verzameling pruiken in Londen, dat Marisa Merico niet zal worden uitgeleverd aan Italiƫ. Daar wachtte haar nog een stevig strafje voor het witwassen van een berg avontuurlijke meloenen en handel in verwarrende middelen. Marisa dus hartstikke blij.
Zoals we al eerder boerden is Marisa de dochter van Emilio di Giovine (1). En op zijn beurt was Emilio indertijd de zware jongen die namens de 'Ndrangetha tegen een leuke vergoeding 30 bazooka's betrok bij good old Theodor Cranendonk. De man die in de vorige eeuw de poten nam uit Italiƫ en daarna nog jaren en jaren vanuit Rotjeknor zijn handeltjes kon voortzetten onder het oog van het ministerie van hopskoning Joris I en de lokale smurfenbrigade. Toen hij dit jaar voor de orkestbak werd getrokken wisten ze in Den Haag niet hoe snel ze voor Theo de deur naar Berlusconiland moesten dichtgooien. Justice for all? Kom op nou! Stay tuned.

1. Als wij u waren zouden wij aflevering 5 van deze wonderschone serie nog even doornemen. Terug te vinden op onze Followup-site.

Klik hier om uw reactie toe te voegen
17 januari 2017