Skenes vanachter de coulissen (024)

woensdag 16 november-2005
Interessante reactie op onze vorige bijdrage. Chris Haveman, die eind vorig jaar Harold Skene tijdelijk uit de dalles haalde met een hypotheekje van 65.000 euro, blijkt namelijk al langer bemoeienis te hebben met de zakelijke activiteiten van de Skene-brothers. Ergens in de jaren 97/98 van de vorige eeuw, toen er bij het bedrijf van de twee pornoboeren sprake was van een kleine opleving, werd Haveman ingehuurd om orde te scheppen in de organisatorische warboel die er heerste.
Naar verluidt tegen een maandelijkse vergoeding van rond de 80.000 piek per maand. Want Chris was bepaald geen dodo, maar een gerenommeerde commissaris en/of interim manager.
Hij werd tot president-commissaris benoemd met aan zijn linker en rechterhand George en Harold. Trouwens niet alleen om intern de bezem te hanteren, maar ook om als representatief uithangbord te dienen wanneer zich een lichtgestoorde geldbuidel mocht melden voor de overname van Teleholding.
Hoe lang de verbintenis van Haveman heeft geduurd, kon onze informant niet met zekerheid zeggen. Maar ook al zat het bedrijf vanaf de komst van de nieuwe ouwe organisatorisch redelijk op koers, financieel gezien raakte het steeds meer de weg kwijt. Zo erg zelfs, dat Chris eind vorig jaar de voor Pampus liggende Harold te hulp moest schieten. Nou was Chris gelukkig op dat terrein al actief als donateur van de Pampusclub uit Warmond. Maar of met zijn bijdrage de Skene-schuit weer is vlotgetrokken moet ernstig worden betwijfeld. Wij blijven gijpen. Stay tuned.

Skenes vanachter de coulissen

  • Hits: 282
Klik hier om uw reactie toe te voegen

Kleintje Muurkrant - Postbus 703 - 5201 AS - 's-Hertogenbosch