Tussen premies en piraten (035)

28 februari 2017
Hits: 635

zondag 4 september-2011
Stel je kruist de juridische degens met een taaie tegenpartij. Dan wil de hulp van een mediator nog wel eens helpen om de strijd te beslechten. Moet wel iemand zijn die je blind kan vertrouwen en wat zichzelf betreft een beetje transparant is. Dachten we zo.
Dus goegelden wij ons een ongeluk naar de voorgeschiedenis van de in onze vorige bijdrage geïntroduceerde ex-procuratiehouder van Fortis/AMEV. Hoe oud mag dat mevrouwtje wezen? Welke vooropleiding heeft ze genoten? Waar heeft ze gestudeerd? Wanneer is ze afgestudeerd? Heeft ze haar kennis in de loop van de tijd nog wat bijgespijkerd? Zulke doodgewone dingen dus.
Merkwaardigerwijs leverde dat buitengewoon weinig op. Alleen dat zij in 2007 een Masterclass mediation cursusje heeft gevolgd. En dat ze in 1975 als advocaat is be├źdigd. Net als haar echtgenoot, die met haar trouwens op herhalingsoefening ging.
Verder eigenlijk niks. Dat was voor ons aanleiding om eens uitgebreid te gaan hengelen. Daarbij haalden wij al snel de anekdote op dat zij op de middelbare school iets spannends had gehad met haar leraar Duits, ene Van M., en dat niet iedereen die liaison had geapprecieerd. Of zij desondanks succesvol door haar eindexamen was gekomen, bleef helaas onduidelijk. En dat gold eveneens voor het antwoord op vragen als hoe zij haar huidige echtgenoot wist te strikken, waar ze vervolgens als advocaat de praktijk indook en hoe ze bij Fortis/AMEV terecht is gekomen.
Wij blijven verder hengelen. Niet alleen naar haar verleden, maar ook naar dat van haar echtgenoot. Zoals gezegd, een bekende Utrechtse bef met avontuurlijke neigingen. Stay tuned.

Klik hier om uw reactie toe te voegen
28 februari 2017
Aantal keren bekeken: 635
Tussen premies en piraten

Kleintje Muurkrant - Postbus 703 - 5201 AS - 's-Hertogenbosch