Extreme Prejudice (001)

02 april 2017
Hits: 421

dinsdag 2 augustus-2011
23 augustus, 2001. Om 3 uur 'snachts rijden een paar vrachtwagens de parkeergarage van het World Trade Centre op Manhattan binnen. Bezorgden ze pizza's? Nieuwe meubels? Niemand die het weet, want iedere reclame ontbrak. Ze waren in ieder geval niet van de firma die voor het onderhoud zorgde, want die waren om half drie allemaal vertrokken. Sterker nog, dergelijke vrachtwagens waren voor die 23ste augustus nog nooit door de securitysmurfen van het WTC op tape vastgelegd. Om 5 uur 'sochtends vertrokken ze weer, voordat de dagelijkse vloot van Mercedessen en BMW's zijn entree maakte.
In de daarop volgende tien tot twaalf nachten herhaalde deze spookachtige gebeurtenis zich. Elke keer vastgelegd op tape. Daarna keerden ze nooit meer terug.
Wat de inzittenden daar hadden te zoeken? Goeie vraag. Of die luitjes ook op tape stonden? Ook een goeie. Waar die tapes zijn? Weg.
Nou kan je daar heel wat speculaasjes op los laten, maar dan worden we meteen weer in de conspiratieve hoek geduwd. Dus laten we dit voorval voorlopig maar afdoen met "opmerkelijk". Het maakt overigens deel uit van een tobbe vol shit in het boek "Extreme prejudice: the terrifying story of the Patriot Act and the Cover Ups of 9/11 and Iraq" van voormalig CIA-agent Susan Lindauer, die wegens het lozen van staatsgeheimen zelfs een jaar de bak in zeilde. Meer hierover later. Stay tuned.

Klik hier om uw reactie toe te voegen
02 april 2017
Aantal keren bekeken: 421
Extreme Prejudice

Kleintje Muurkrant - Postbus 703 - 5201 AS - 's-Hertogenbosch