Octopussy (509)

Hits: 752

dinsdag 12 november-2013
Het ging om zestien meloen ondeugend geld. Ondergebracht bij een 52-jarige Nederlandse NN in Andorra. Volgens berichten in de dagvodden van vorige week zou de poen daar zijn gedeponeerd door Rick van der Bunt, die in 2008 vanuit Madrid met zijn schepper werd herenigd. En die Rickie zou dan weer een gap zijn van Mink Kok die momenteel op een achtjarige vakantie in Libanon verblijft. Een hoop speculaasjes, maar dat zal de tijd van het jaar wel zijn.
Over lekkernijen gesproken. Rickie was niet de enige van de van ons weggerukte avontuurlijke ondernemers die door de oververhitte Andorraanse pers werden opgegraven. Ook de in augustus in Marbella geliquideerde Frans Scharrenberg aka Pannekoek viel dat lot ten deel. En omdat het volgens de Nederspaanse speurneuzen om oude poen ging kon vanzelfsprekend ook de vermaarde Heinekenheist niet uitblijven. Met een logische hoofdrol voor Robbie Grifhorst, de belegger van de uitvoerende groep, die als je alles mag geloven in nauw contact zou staan met eerdergenoemde NN. Je moet wat doen als je als journalist je feta wil verdienen.
Overigens die NN is ene Herman Blom. Een gediplomeerde makelaar, die ons op zijn blog aanraadt om overtollige poen in Andorraanse stapeltjes stenen te beleggen. Heeft ie in de twintig jaar dat ie in het skioord verblijft al voor menige Nederlandse expat gedaan. En geen fratsen. Helemaal legaal.
Zijn telefoonnummer staat erbij, dus u kan Herman bellen. Als ie thuis is tenminste. Stay tuned.

Klik hier om uw reactie toe te voegen
Aantal keren bekeken: 752

Kleintje Muurkrant - Postbus 703 - 5201 AS - 's-Hertogenbosch