Tussen premies en piraten (013)

donderdag 14 april-2011
Ja! We hebben een reactie binnen op onze open mail aan Jos Baeten, de CEO van verzekeringsjoekel ASR. Nee, niet van Jos zelf. Van een aandachtige lezer. Kwootje. Komt ie:

"Lezer: Er moet een directeur bij ASR zijn of zijn geweest, die indertijd ook al bij AMEV zat. Hij heet Martin van zijn voornaam en hij heeft een korte achternaam. Die is door die directeur die bij ASAM over de interne veiligheid ging gechanteerd. Hij is uit zijn woning in Lopik gedrukt. Die heeft die Martin voor een prik moeten verkopen aan een kennis van die veiligheidsman. Een crimineel, die als cover in zonweringen handelde en zogenaamd weinig poen had. Ene V.
KM : Waarmee werd Martin gechanteerd?
Lezer: Weet ik niet. Maar het ging dus niet alleen om volledig interne gebeurtenissen binnen ASR, maar ook daarbuiten. Dat heb je met die ouwe dienaren der wet (1). Die kennen de weg
".

Dit moeten toch verhalen zijn die ook bij een jongen als Baeten bekend zijn. Kom op Jos. Veeg je straat schoon. Stay tuned.

(1) Zoals u misschien weet, zat onze voormalige veiligheidsfunctionaris en directeur Financieel Intermediair Beheer van ASAM tot 1984 bij het Rotterdamse smurfencorps. Daar was hij als inspecteur ondermeer actief binnen de ABP-affaire, de daarmee verbonden zaak-Masson en de zaak-Cantrade. Die laatste zaak veroorzaakte weinig golfslag, maar wie de werking van onze zoekmachine door heeft kan moeiteloos wat interessante details over deze louche bank opdiepen.

Tussen premies en piraten

  • Hits: 399
Klik hier om uw reactie toe te voegen

Kleintje Muurkrant - Postbus 703 - 5201 AS - 's-Hertogenbosch