Roestig (002)

16 februari 2017
Hits: 451

woensdag 8 september-2010
Dat van die roestige Mercedes met zijn veronderstelde nucleaire vrachtje zat ons niet lekker. Dus konden we het niet laten om onze digitale piano ter hand te nemen toen wij uit het circuit een nieuwtje vernamen. Wij richtten ons mailtje tot het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu. Gaat ie:

"Vorig jaar zou bij de firma X in Rotterdam een antieke Mercedes uit de VS zijn gearriveerd. De Bill of Lading zou niet ondertekend zijn geweest en de kentekenplaten zouden zijn verwijderd. Desondanks zou de douane geen bezwaar hebben aangetekend tegen de invoer van de wagen. Nog een interessant gegeven: de Mercedes vertoonde aan de onderkant ernstige roestplekken die daar aantoonbaar nog niet zaten bij de aankoop.
De koper deed aangifte bij het zogenaamde Harc-Team. Daarbij maakte hij niet alleen gebruik van bovengenoemde data, maar ook van een verklaring van een ingenieur van het TNO. In diens visie waren de roestvlekken met grote waarschijnlijkheid veroorzaakt door lekkage van een nucleair vrachtje dat mogelijk in de Mercedes verstopt was.
Ons is ter ore gekomen dat door uw instituut een onderzoek naar deze affaire op de rails is gezet. Terwille van een vervolg op ons artikeltje "Roestig" dd. 1 september 2010 op de site van Kleintje Muurkrant zouden wij graag van u willen weten of deze informatie juist is
."

Moet niet moeilijk zijn, zo'n onderzoek. Geigertellertje onder de Merc en hoppa. Mocht er iets kernachtigs gebeuren dan hoort u het meteen van ons. Stay tuned.

Klik hier om uw reactie toe te voegen
16 februari 2017
Aantal keren bekeken: 451

Kleintje Muurkrant - Postbus 703 - 5201 AS - 's-Hertogenbosch