Van Estoril naar Zandvoort (148)

01 juni 2015
Hits: 463

dinsdag 29 april-2014
Grappenmaker. Zegt die Cameron een paar dagen geleden dat koterkruipers in de nabije toekomst dezelfde behandeling zullen krijgen als terroristen. Denk je meteen haaaaa, ze gaan die kindervrienden ook met een natte handdoek bewerken. Met een plaat van “Kinderen voor kinderen” op 1000 decibel. Forget it. De Britse premier gaat een gaatje in de wet dichtgooien. Straks zijn kontjesjagers ook strafbaar als ze handleidingen in hun bezit hebben om minderjarigen te spotten en daarna te verwennen.
Een beetje ongelukkig tijdstip om met deze losse flodder de publiciteit te zoeken. Net nu er Whitehall-breed beschuldigingen door de media knerpen over het in de poep rijden van allerlei onderzoeken naar het kontjesgedrag van hoge mieters. Of pas in hun vierde versnelling gaan als de onverlaat de pijp uit is. Zoals bijvoorbeeld bij de officiële snuffeltocht naar de gedragingen van het in 2010 naar boven gehesen liberaal parlementslid Cyril Smith aka “the fat man”. Net als Sir Cliff Richard aka “Kitty” een fervente bezoeker van Elm Guest House. Een kontjesclub in Cyril's eigen kiesdistrict waar hij naar hartelust aan zijn trekken kon komen (1). Die snuffeltocht duurt inmiddels 35 jaar. Zonder definitief resultaat. En dan is er nog dat gevalletje van die conservatieve ex-minister dat we al eerder op de kinderhoofdjes hebben gekeild (2).
Nee, het is aan de overkant van het plasje net als hier in de buurt van Duinoord: handen af van lieden die in het centrum van de polletieke macht rondtollen. Desnoods mag er af en toe eens een vertegenwoordiger van Jezus, een badmeester, een leider van de D-tjes, een speeltuinier, een kinderdagverblijfartiest en desnoods iemand uit de mediasfeer een zeperd krijgen (3), maar dan moet het wel ho houden. Een gaatje dichtgooien? Our ass. Stay tuned.

(1) Zie eerdere afleveringen van deze serie.
(2) Zie aflevering 147 dd. 23 april 2014.
(3) Gisteren werd er afgerekend met de bekende Britse publicist Max Clifford. Hier meer.

Klik hier om uw reactie toe te voegen
01 juni 2015
Aantal keren bekeken: 463
Van Estoril naar Zandvoort

Kleintje Muurkrant - Postbus 703 - 5201 AS - 's-Hertogenbosch