Skip to main content

Wikisraël (002)

09 april 2017
Hits: 449

donderdag 16 december-2010
Die twee Zweedse torren met wie Wippie Assange heeft liggen rollebollen en later aangifte hebben gedaan? CIA! Vast en zeker. Een van de topjournalisten die dat bericht prominent in het mainstreamriool mocht pleuren was Israël Shamir, de Russische sluismeester van Wippieleak. We hebben gisteren al gewezen op het unverfrohren anti-semitisme van kameraadski Israël aka Adam Ermash aka Jöran Jermas. Doen we nog wat schepjes bovenop.
Zo noemde deze naar Zweden uitgeweken steunbeer van Wippie's organisatie Auschwitz "een door het Rode Kruis gecontroleerde interneringsfaciliteit. Geen plek waar Joden werden uitgeroeid".
Of wat dacht u van deze kraker? Komt ie: "Het is de plicht van elke muslim en christen om de holocaust te ontkennen. Joden zijn een virus in menselijke vorm".
Geen wonder dus dat Johannes Wahlström, Israël's al even maffe zoon, recentelijk tot deze uitspraak kwam. Gaat ie: "Mijn vader is een liefhebber van polemieken. Ik beschouw hem als het Zweedse equivalent van Salmon Rushdie". Nog even, Johannes is ook een sluismeester van Wippieleak, maar dan voor Zweden.
Bij afwezigheid van Assange doet tegenwoordig Kristinn Hrafnsson de babbel naar buiten toe. Bijvoorbeeld tegenover Radio Zweden. Hou je vast:

"RZ: Kent u Israël Shamir?
KH: Ja. Hij hoort bij onze organisatie.
RZ: Wat is zijn functie?
KH: Er werken een heleboel journalisten voor ons over de hele wereld. Met allemaal hun eigen rol. Maar over de details van die werkzaamheden ga ik niets zeggen.
RZ: Weet u hoe controversieel Shamir is in de wereld?
KH: Er zijn heel wat mensen binnen onze organisatie die controversieel zijn. Ik zie het punt van uw vraag niet.
RZ: Weet u dat ie beschuldigd wordt van anti-semitisme?
KH: Ik heb van die beschuldigingen gehoord, ja ... Wat is uw vraag eigenlijk?
RZ: Denkt u dat dat een probleem is?
KH: Nee, daar geef ik geen commentaar op.
".

Nou wij ook niet.

Klik hier om uw reactie toe te voegen
09 april 2017