Skip to main content

Octopussy (536)

maandag 23 juni-2014
Over die losse eindjes gesproken. Na de pissige mail van gokgrootheid en creditkaarter Einar F. La Lau van 9 juni jl. deden wij de plechtige belofte daarover een dialoog met de huidige eigenaar van Toscander Holding Group of Companies SL op te starten. En aldus geschiedde. Allereerst over de vraag of Einar nou wel of niet beschikte over vestigingen in de UK en de USSA. Wij dachten van wel. Hij zei van niet. Dus wij uit vissen. Zijn hierboven vermelde mail beëindigde Einar aldus:
“Best regards, met vriendelijke groet, un saludo cordial,
Einar F. La Lau,
Toscander Holding Group of Companies S.L. www.toscanderholding.com
”.

Plus twee telefoonnummers waarop hij te bereiken was. Een Spaans en een Nederlands nummer. Nou beschikten wij over een zakelijke mail van Einar uit februari van dit jaar en daaronder stond dezelfde saludo-knuffel die ons kortgeleden ook ten deel viel. Maar je kon hem blijkbaar ook nog bereiken via nummers in de UK en de USSA. Dus vroegen wij vriend Einar wat er met die nummers gebeurd was.

Einar vanaf zijn Samsung debieltje: “Hmmmm, die gebruik ik al jaren niet. Wellicht dat het op een telefoon nog als onderschrift staat. Zal ik nakijken. Mail dan van mijn Nederlandse of Spaanse telefoon. In ieder geval zijn die niet in gebruik. Men neemt de moeite maar om een Nederlands of Spaans nummer te bellen”.

Wij wezen hem er ten overvloede edoch vriendelijk op, dat in februari van dit jaar die nummers nog op zijn Samsung voorkwamen.

Einar: ”Heb er twee. So anyway, die zijn er ooit bijgezet omdat ik adverteerde met speelhallen die een ander te koop had daar. Maar ja, jammer maar helaas, er is geen centjes. Ook niet in die hoek. Dan heb je eerder response als je een local nummer gebruikt. En dat was in ... 2012 of zo. Ik ga aan het werk. Ciao”.

Waar wederhoor al niet goed voor is. Einar had dus geen nederzettingen in de UK en de USSA. Hij beschikte over Britse en Amerikaanse telefoonnummers om speelhallen van een branchegenoot in de ramsh te smakken. Dat eindje hangt er dus niet los meer bij. Op naar de andere eindjes. Stay tuned.

Klik hier om uw reactie toe te voegen