Frivool

Hits: 385

woensdag 6 april-2011
Is De Telegrof toch nog ergens goed voor. Dankzij het dagvod van gisteren kwamen we namelijk aan de weet dat onze prinses Mabel zich eens van een andere kant heeft laten zien. De frivole kant. In een driedelige hobbezak van Victor & Rolf liet ze zich namelijk in wat leuke standjes fotograferen voor het Britse magazine The Gentlewoman. En interviewen! En ook daar kwam wat frivools voorbij. Gaat u maar even rustig zitten. Komt ie:

"Ik had naar men zegt een relatie met iemand, die ik niet had, en die een crimineel was ... Het is moeilijk om je te verdedigen tegen beschuldigingen als je niks hebt gedaan".

Niks met Klaas schommelen in de Neeltje Jacoba dus, niks yabyummen, niks marmotten aan de Prinsengracht. Niks (1). Maar als lid van het Huis van Oranje kan je je niet verdedigen hè. Bullshit, en ze weet het. En nou gaan we er maar van uit dat ze het over Klaas heeft, want haar latere "verloofde" Mo Sacirbey zeilde ook niet voor niks de petoet in.
Mabel houdt kennelijk van bloemisten die hun nering drijven op de rand van het ravijn. Zo is ze bijvoorbeeld door dik en dun trouw gebleven aan George Soros. Haar voormalige werkgever, die via zijn zogenaamde democratiseringsvehikels heel wat arme landen van hun leuke spullen heeft afgeholpen.
De naam van deze weldoener komt trouwens ook voor in de lijst van prominente stutten onder The Elders. Een organisatie van onafhankelijke wereldleiders die zich inzetten voor vrede op aarde in de mensen een welbehagen. En waarvan onze young global leader Mabel Oranje Wippe Smit de CEO is. Jawel.
Op de voorplecht van déze Neeltje Jacoba staan goedbedoelende luitjes als Desmond Tutu, Nelson Mandela en Aung San Suu Kyi. Maar in de stuurhut bevindt zich de Finse hotemetoot Martti Ahtisaari. De VN-boy die een dikke vinger in de Kosovaarse pap had en volgens een onderzoek van Duitse BND-smurfen daar niet slechter van is geworden (2).
Oh, btw., onze prinsesselijke springinhetveld staat ook nog aan het hoofd van de European Council on Foreign Relations. Een vehikel naar berucht Amerikaans voorbeeld dat iets doet aan onderzoek naar en het promoten van een coherent Europees beleid gebaseerd op gemeenschappelijke Europese waarden. Zullen luitjes als Khadaffi en Gbagbo geen reet van begrijpen, maar die wonen ook in Afrika.
Tot de vooraanstaande lieden die binnen deze Council meeboeren behoren ondermeer George Soros (daar is ie weer), Martti Ahtisaari (daar is ie weer), Etienne Davignon (goeie gap van Europees president Herman van Rompuy), Gianfranco Fini (Neo-Nazi), Jaap de Hoop Scheffer (bezigheidstherapie), Dick Oosting (Zeist) en Dominique Strauss-Kahn (baasje van het IMF). Nou, frivoler kan haast niet. En als Bea de pijp aan Willem Alexander geeft, dan zouden wij graag zien dat Mabel het baasje van Bilderberg wordt. Een betere kunnen we niet krijgen.

(1). Voor al dit moois kunt u terecht in de serie Mabeltje op de Followup-site.
(2). Zie het artikeltje "Kosovort" dd. 31 maart 2011

Klik hier om uw reactie toe te voegen
Aantal keren bekeken: 385

Kleintje Muurkrant - Postbus 703 - 5201 AS - 's-Hertogenbosch