Transparant (016)

02 april 2017
Hits: 467

woensdag 1 juni-2005
Ja, foutje. In onze vorige aflevering van 17 april jl. gingen we ervan uit dat Evert Tweehuizen na zijn arrestatie door de marechaussee op Schiphol wel een wat moeilijke ontmoeting met OvJ-bef Teeven zou hebben gehad. Dat was niet zo. Die was er namelijk niet op dat moment, werd ons verteld. Dus toen Fred terugkwam zal ie niet blij geweest zijn. Zijn trouwe informant achter het gaas. Fuck!
En er schijnen nog meer problemen op komst. Evert zou namelijk in zijn kraag zijn gevat vanwege een nog uitstaand strafje van een maand of negen. Maar nu schijnt er ook een dossiertje uit Spanje te zijn gearriveerd over een gevalletje waarbij onze vriend ook een rol zou hebben gespeeld.
Da’s niet alleen lullig voor Evert, maar ook voor Fred. Want de vraag blijft hoe Evert in godesnaam gewoon weer door Amsterdam-Zuid kon banjeren, terwijl zijn naam toch wel degelijk op de opsporingslijsten prijkte. Zal ons benieuwen of er weer sprake was van een pre-deal. Of dat Teeven voor Evert’s terugkeer zo’n goed gesprek met diens verloofde heeft gehad dat hij besloot om Evert van de lijst af te halen. Zoiets. Hoort u nog. Stay tuned.

Klik hier om uw reactie toe te voegen
02 april 2017
Aantal keren bekeken: 467

Kleintje Muurkrant - Postbus 703 - 5201 AS - 's-Hertogenbosch