Filmpje (003)

woensdag 29 maart-2006
Kregen we vanochtend toch een leuk mailtje. Blijkt dat de bekende zweefmolen Ronald Jan Heijn en een meneer die steenrijk is geworden met het bakken van wafels samen een filmpje hebben gebaard. Niks mis mee, maar het maken van zo’n rolprent kost poen en daarmee lijkt iets te zijn misgegaan. Het mailtje luidde namelijk alsvolgt:

“De productie van de film “Staya Erusa” van het onder de naam “Stichting Fase Drie” opererende illustere duo Ronald Jan Heijn en Harry Beckers, die momenteel in een aantal filmhuizen draait en ook op dvd verkrijgbaar is, heeft een woud van ellende en narigheid achter zich gelaten. De film werd gefinancierd door de Limburgse wafelbakker en multimiljonair Jos Rooswinkel. Het script, dat tijdens de montage bijna dagelijks werd gewijzigd, is door de ex-gedetineerde Harry Beckers uit Hilvarenbeek en Ronald Jan Heijn gekopieerd uit tientallen esoterisch getinte boeken. Het gevolg van deze amateuristische werkwijze van Beckers en Heijn was dat de montagekosten gigantisch uit de klauwen liepen: meer dan 100.000 euri!
Deze extra kosten worden echter door de bemiddelde Rooswinkel, ondanks eerdere toezeggingen, niet vergoed. Een rechtzaak staat eraan te komen, want mede-producer Karel Hille accepteert onder geen voorwaarde dat de Amsterdamse studio D2 Brothers het slachtoffer wordt van de manipulaties van Heijn en Beckers. In de film zijn bovendien diverse fragmenten opgenomen waarvoor geen rechten zijn betaald. Ook ex-medewerkers aan deze film, waarvan het fantasiegehalte ontsproten uit de geest van Beckers ongekend hoog is en het geloofwaardigheidsgehalte 0,0, overwegen eveneens juridische stappen te ondernemen
”.

Zo, dat is effe oibibio. Je hebt meteen geen trek meer in een esoterisch wafeltje bij je bakkie leut. Ronald Jan, Harry, Jos, Karel, gebroeders D2 en/of wie zich nog meer belazerd voelt, stuur gerust een reactie naar ons adres. Wij verzorgen de rest. Met liefde.

Filmpje

  • Hits: 350
Klik hier om uw reactie toe te voegen

Kleintje Muurkrant - Postbus 703 - 5201 AS - 's-Hertogenbosch