Propaganda (004)

24 november 2015
Hits: 413

Bij ons werkt het. De anti-Putin spray die de dagvodden en de glazen tiet dagelijks verspreiden. Zo gelooft een hele meute Nederlanders dat Moskou achter het neerhalen van de MH-17 zat. Wat voor voordeel daar voor Moskou aan zat? Ja, hallo, niet bijdehand gaan doen. Nou oké , laat ook maar. Heeft Goebbels in ieder geval niet voor niets geleefd.
Maar nou even een surprise. In Kiev vroeg een junta-gezinde opiniesnuffelaar à la Mauriceanus de Hondsko aan ruim 4500 Oekrainers aan deze kant van de demarcatielijn wie ze als de beste leider zagen om hun land er weer bovenop te krijgen. Uitslag? 84 procent antwoordde "Putin". De rest van de genomineerden kregen bijna allemaal 1 procent of helemaal niks. Onder wie de huidige premier Yatsenyuk, die drie jaar geleden Putin ook nog de hemel in prees. Je houdt het niet voor mogelijk. 
Wel een kutbericht voor onze briljante minister van Buitenlandse Zaken Bert Koenders aka "de flapdrol". Want hoe roei je nou samen met je Poolse partner tegen zulke propaganda op? Kom op Bertje, verzin een list. Je kan het. Neem desnoods Jack de Vries aka de containerwipper als adviseur. Die kan het ook. En wat zegt nou zo'n opiniepeiling? Geen reet. Stay tuned.

Klik hier om uw reactie toe te voegen
24 november 2015
Aantal keren bekeken: 413

Kleintje Muurkrant - Postbus 703 - 5201 AS - 's-Hertogenbosch