Propaganda (019)

20 februari 2018
Hits: 877

De vorige aflevering kwam alsvolgt aan haar einde: “...Eraan voorbijgaand dat we als inds WO II gebrainwashed worden met Amerikaanse propaganda. Maar dat zijn de goeien. De lentebrengers. De gladiolenverkopers.
En laten we een dag erna uit volstrekt onverwachte hoek steun krijgen voor die stelling. Van James Woolsey, een voormalige Sitting Bull van de CIA. Een kwootje uit een zeer recent interview met Laura Ingraham van Fox News. Komt ie:

“Ingraham: Have we ever tried to meddle in other countries' elections?
Woolsey: Oh probably, but it was for the good of the system.
Ingraham: We don't do that now though? We don't mess around in other people's elections?
Woolsey: Well.....hmmmm, nummmmm, nummmm, nummmmm, nummmm...only for a good cause....in the interest of democracy”.

Lief hè, van Woolsey. Want ook al is een president of premier elders in de wereld democratisch gekozen, als ie in Washington slecht in het putje valt loopt ie de kans zeer ondemocratisch gevierendeeld te worden. Terwille van een regime change. Dat is even wat anders dan een een paar armzalige fake berichten op Facebook. Stay tuned (JP).

Ab
WASHINGTON — A team of American political strategists who helped [California] Gov. Pete Wilson with his abortive presidential bid earlier this year said this week that they served as Russian President Boris N. Yeltsin’s secret campaign weapon in his comeback win over a Communist challenge.

—The Los Angeles Times, July 9, 1996

http://img.timeinc.net/time/magazine/archive/covers/1996/1101960715_400.jpg

Klik hier om uw reactie toe te voegen
20 februari 2018
Aantal keren bekeken: 877

Kleintje Muurkrant - Postbus 703 - 5201 AS - 's-Hertogenbosch