Van Estoril naar Zandvoort (052)

donderdag 14 juni-2007
Ze zitten in Saksen flink met de peren. Zoals we al eerder meldden hebben allerlei boorden daar flink handjeklap gespeeld met allerlei boeven. Ging om vette projecten in een sector die ook bij ons is volgestort met corruptie en chantage: die van het vastgoed. Nou weten we niet of ook hier beelden van het hopsen met minderjarigen door onverlaten als pressiemiddel wordt gebruikt om bijvoorbeeld goedkoop een stukje bouwgrond te veroveren. Maar in Leipzig wel. Althans, dat is na een lekkage bij de Verfassungsschutz op de kinderhoofdjes komen te liggen. En dat hebben de betrokken Speurnasen geweten. Die hebben al flink op hun sodemieter gehad en een Topnase is al buiten de deur gezet. Een commissie van geachte afgevaardigden zit nu al weer een paar weken in het verrassingspakket te grutten, maar net als bij ons moeten de leden
daarvan stijf hun bek houden over hun bevindingen. Die worden wel per DHL naar hogerop gespuid en daar moet dan beslist worden welk materiaal geschikt is om door bromsnorren verder te worden afgekloven. Het opbouwen van een sisser dus.
Hoe dit ook zij, Norbert Röger is in ieder geval de piel. Dat wil zeggen, zijn reputatie heeft een soort Demmink-knauw gekregen. Norbertje was tot voor kort procureur generaal in Leipzig en omstreken en heeft volgens de vampierafdeling van de Duitse pers een krachtige hoofdrol gespeeld in dit schandaal. Hij zou zelfs in de organisatie en de uitvoering hebben gezeten van hopsparties in het stadhuis en er zouden een hele stoot kinderboekjes zijn aangetroffen in zijn kluis op kantoor. Nee, geen Winnie the Pooh.
Verder zou vriend Norbert samen met ene M. op vakantie zijn geweest naar de VS, alwaar zij de voortvluchtige rakker R. ontmoetten om entre-nous eens even lekker bij te lullen. Het reisje bleek te zijn bekostigd door het goedgeefse duo M. en R. O, en dan heeft Röger ook nog een goeie vriend bij de woningbouwvereniging LWB. Hele leuke gozer. Zeggen de Verfassungsschutzjes dit over:

"In het verleden waren er regelmatig aanwijzingen dat de heer K. (Klockzin, red.) jonge tot zeer jonge meisjes sexueel misbruikte. Hij zou zich ook tegenwoordig nog met kinderen vermaken. Onder andere in Leipzig".

Ook de lokale Brommschnurrbarten waren blijkbaar nieuwsgierig en ondervroegen Klockzin's secretaresse naar de kinderkunstjes van haar baas. Maar ze liet niks los. Zal je het zelf wezen als je kat zwaar wordt gekoeieneerd in de nacht voordat je op het bureau moet verschijnen. Later, nadat ze ondanks haar stilzwijgen toch de zak had gehad, pakte ze tegenover journalisten alsnog uit over haar manager. Ondanks ernstige mobiele dreigementen.
Ook een zeer jeugdige medewerkster van het opgedoekte kinderbordeel Jasmin deed een Büchlein over Klockzin open. Maar voorlopig is er nog niks met hem gebeurd. En zijn vriend Röger is benoemd tot president van de rechtbank in Chemnitz. Geen enkel verschil dus met wat er bij ons in justitiële kringen gebeurt. Niettemin, schalten Sie bitte nicht ab.

Van Estoril naar Zandvoort

  • Hits: 408
Klik hier om uw reactie toe te voegen

Kleintje Muurkrant - Postbus 703 - 5201 AS - 's-Hertogenbosch