Pokeren met sowieso dodelijke afloop

11 april 2018
Hits: 1265

Wat we nu voor onze ogen maar uit het zicht van MSM zien gebeuren is een ongekende pokerpartij met sowieso dodelijke afloop. Zoals de met IS samenspannende Netanyahu verwikkeld is in een strijd met justitie om hem uit de cel te houden (waar zijn voorgangers in zitten), is de vanaf zijn aantreden als 'het kwaad' in MSM afgeschilderde Trump thuis in Washington verwikkeld in een meedogenloze strijd om te overleven. En dat is, zoals de oudere lezers zich met JFK zullen herinneren, letterlijk bedoeld.
De jongste tweet van de Donald aan Poetin is een parodie op de 'western shoot-out': 'Ik schiet en als je durft terug te schieten schiet ik je helemaal aan flarden met m'n nieuwe 44'. Als de man die zijn kiezers goede relaties met Rusland beloofde nu in uiterste nood Deep State terwille wil zijn is hij politiek dood in de zin dat zijn herverkiezing onmogelijk is. Want hij weet dat in deze raketaanval duidelijk wordt dat hij geen verschil maakte zoals hij zijn kiezers beloofde. Oorlog en 'regime change', net als onder de Bushes, Clinton en Obama. Zou dit gehoorzamen aan Deep State genoeg zijn om Trump tenminste de kans te geven zijn termijn te laten uitdienen in plaats van de in de coulissen wachtende 'Johnson' Pence in het zadel te hijsen? De wolven uit zijn nek halen?
De Navo-vazallen Frankrijk en Engeland staan te trappelen om het eerder door hen gekoloniseerde en in staten verdeelde MO aan te vallen, al lijkt May met haar vraag om 'bewijs of bevestiging' enigszins teruggefloten door binnenlandse aversie tegen een nieuw militair avontuur na Irak. Berlijn zwijgt. Over Brussel en Den Haag hoef je het in zaken van belang gelukkig niet te hebben. China staat op, op het scheiden van de markt, en kan het verschil maken. Want laat er geen misverstand over bestaan: de rest van de wereld ziet niets in onze Navo-machinaties in Syrië. Ook de Nederlandse luchtmacht en speciale eenheden zijn actief in Syrië. Daar staan weinig mensen bij stil net als bij dat er permanent Amerikaanse kernwapens op bases in Nederland gelegerd zijn. 
Een verdere escalatie tussen de grootmachten in Syrië lijkt onvermijdelijk. Als de rook opgetrokken is zullen we zien hoe de snel veranderende bondgenootschappen erbij staan. IS is weer terug in het spel dankzij Tel Aviv en Ankara, met logistieke steun van de VS die haar leiders uit benarde posities haalde. De slaapstand van MSM die het publiek zou moeten informeren doet denken aan de beroemde woorden van Colijn aan de vooravond van de Grote Kladderadatsch in mei '40: 'Gaat u rustig slapen'. (WK)

rob
Als de rook optrekt zullen we helemaal Niets meer zien...
Maar hopelijk antwoordt Rusland op deze dreiging zoals ze
behoren te reageren...met veel slagkracht, want de Amerikaanse terreur heeft nu al veel te lang geduurd.
En dit is geen verafgoding richting Poetin, maar een steun aan het al twee eeuwen lang aangevallen Russische volk.

Faraday
"Ik verzoek den luisteraars dan ook om wanneer ze straks hunne legersteden opzoeken, even rustig te gaan slapen als ze dat ook andere nachten doen. Er is voorshands nog geen enkele reden om werkelijk ongerust te zijn. En daarmee, geachte luisteraars, laat ik u over aan de verpozing die de radio u pleegt te bieden. Goedenavond." Colijn op euh.. 11 maart 1936. Ondeugende minister ad olieboer adresseerde zijn Deutsche milf Hella Schultz dezelfde periode met een grote zak geld naar Argentinië maar hield toch de eer en de rest aan zichzelf of kreeg toch de zak.
Klik hier om uw reactie toe te voegen
11 april 2018
Aantal keren bekeken: 1265

Kleintje Muurkrant - Postbus 703 - 5201 AS - 's-Hertogenbosch