Erosie (002)

08 april 2017
Hits: 439

donderdag 17 juli-2014
Oei. Wat waren ze boos, die EU-parlementariërs. Nou ja, niet allemaal. Een flink plukje. Waar ging het over? Nou, een Poolse ultra-rechtse rakker, ene Janusz Korwin-Mikke, vergeleek de 20 meloen werkelozen binnen de grenzen van het Vierde Rijk met de vier meloen “negers” die in de USSA hun magere job kwijtraakten toen president John Kennedy indertijd het minimumloon invoerde ter bescherming van de witte werkers uit het noorden van het land. Janus: “En nu hebben we twintig miljoen Europeanen die de negers van Europa zijn. Ze worden behandeld als negers”. Dat is nog eens iets anders dan een discussie over Zwarte Piet, maar het geeft wel een trend aan. En Janus mag zich komen verantwoorden bij parlementsvoorzitter Martin Schulz, die zelf ooit door de Britse dwarsligger Nigel Farage een Duitse kampbeul werd genoemd.
Pek en veren dus voor de Poolse Janus als het aan sommige parlementaire debaters ligt. Van wie we overigens weinig hebben vernomen toen neo-nazi's en Bandera-aanbidders een door de EU en de USSA geënsceneerde coup pleegden in Kiev en sindsdien onder leiding van oligarchen van Joodse bloede bezig zijn met een etnische zuivering van Oost-Oekraine. Maar dat zien we waarschijnlijk verkeerd.
Iets anders. We hopen spoedig te vernemen wat diezelfde verontwaardigde parlementariërs denken over deze uitspraak. Komt ie:

“Ze moeten allemaal sterven en hun huizen moeten met de grond gelijk worden gemaakt, zodat ze niet langer terroristen ter wereld brengen. Ze zijn allemaal onze vijanden en hun bloed moet aan onze handen komen te zitten. Dat geldt ook voor de moeders van terroristen die al dood zijn”.

Komt uit het lieve mondje van het Israëlische parlemenstlid Ayelet Shaked. En ze doelde op alle Palestijnse moeders, die in haar ogen “kleine slangen” baarden. Nou zijn wij maar eenvoudige gojims, die ooit deemoedig een bezoek hebben gebracht aan het huis van Anne Frank. Vind u het gek dat we deze uitspraak van mevrouw Shaked dan even niet kunnen wisselen? Is ook hier sprake van een trend? We zijn bang van wel (1). Met ondermeer als gevolg, dat Joodse kinderen in Amsterdam extra beschermd moeten worden. God, wat een kutwereld. Stay tuned.

(1) Trap onze zoekmachine aan en zoek dan de kleine serie “Prikkeprik” op. Gaat over de lotgevallen met een Blut-und-Boden-sausje van Ethiopisch-Joodse moeders.

Klik hier om uw reactie toe te voegen
08 april 2017
Aantal keren bekeken: 439

Kleintje Muurkrant - Postbus 703 - 5201 AS - 's-Hertogenbosch