Borrels en beeld (004)

13 januari 2017
Hits: 584

vrijdag 3 februari-2012
Eerder deze week bereikte ons het droeve bericht, dat vier Nijmeegse grootgrutters zich deze maand aan een experiment wagen. Aan klanten die op het oog de fase van snotneus nog niet helemaal achter zich hebben gelaten wordt verzocht een paspoort of ID-kaart door een scanner te halen. Meldt de kassa dat het snot van de bewuste klant nog niet helemaal uit zijn neus is, dan kan ie het schudden. Hij mag alle koek van de wereld meenemen, maar geen alcoholische zopie.
Waarom dat een droef bericht is? Denkt u even aan het project van Hendrik van den Hombergh, onze eigen hedendaagse Michelangelo? De ageviewer! (1) En al de poen die daarin is gestoken door Hendrik zelf en nog een aantal bevlogenen, onder wie de al door het faillissementsijs gezakte Leo Geeris (2)? Is toch zielig?
Luitjes die van zakendoen net zoveel weten als Jolande Sap van Afbaardistan zullen misschien zeggen, dat het om een experiment gaat en dat er nog geen sprake is van feestgedruis. Maar wat lazen wij in het dagvod, waarin niet alleen makreel kan worden verpakt maar ook Spaanse zwerfhonden? Dat de slijters in Urk, waar het woord comazuipen onlangs is toegevoegd aan de Bijbelse lexicon, hebben besloten om de ageviewer bij de vulles te zetten. Kan de Wiegelbrigade hem ophalen (3). Aanleiding: klanten die de snotneusfase al lang achter de rug hadden vonden het zwaar vagina, dat ze bij elke aankoop werden gefotografeerd. Is ook genant. Vooral als je al een litertje achter de rug hebt.
Het ziet er dus somber uit voor Hendrik en Leo. Die gaan vast vandaag nog even naar de slijter. Stay tuned.

1. Augustus vorig jaar publiceerden wij over deze uitvinding een paar uiterst smakelijke artikeltjes. Kan gratis u tot u nemen zonder door een scanner te gaan.
2. Zie het artikeltje "Het zingen van de zwaan" dd. 24 januari 2012.
3. Hans Wiegel is commissaris van vullesverbrander AVR Van Gansewinkel, die onlangs een leuke deal sloot met de Napolitaanse Camorra.

Klik hier om uw reactie toe te voegen
13 januari 2017
Aantal keren bekeken: 584
borrels en beeld

Kleintje Muurkrant - Postbus 703 - 5201 AS - 's-Hertogenbosch