Skip to main content

Lachen

vrijdag 15 november-2013
Nog niet zo lang geleden steunden wij internationaal rap en roet naar Syrië om Adolf Assad al dan niet letterlijk een kopje kleiner te maken en daar een democratisch bewind te vestigen. Wat zit u nou te lachen? Nou, oké, lach maar even uit dan. Wij wachten wel een half uurtje.

Zo. Maar wat deden die door de Toine Huisjes van deze wereld bewierookte verzetstrijders toen Assad beter bleek te pokeren? Die zochten het lagerop en hakten bij Mo en alleman de hoofden af. Dan wil er tussen de sarinwolken nog wel eens iets misgaan. Bijvoorbeeld met Mohammed Fares. Een strijder van de jihadgroep ISIS, die iets verkeerd zou hebben geroepen en daardoor een bijl voor zijn oren kreeg van zijn eigen makkers. De ISISlijders hebben daarvoor nu publiekelijk hun excuses aangeboden en de hoop uitgesproken, dat Mohammed in het hiernamaals wat bonuspunten krijgt.
Ook in Libië gaat het geweldig. Dank u. De regering daar, althans wat daarvoor doorgaat, heeft aangekondigd een stel Khadaffi-wetten onder het vergrootglas te gaan houden. Om ze meer in overeenstemming te brengen met de sharia. Leuk voorbeeld: polygamie wordt weer in ere hersteld.
In Brussel leven er nu plannen om boven Tripoli en wijde omgeving een no fly-zone in te stellen om de vrouwenrechten te beschermen. Gaat u nou weer lachen? Ja, als u ons niet serieus neemt scheiden we ermee uit. Houdoe.

Klik hier om uw reactie toe te voegen