Skip to main content

Het stieken der Nazi's

maandag 20 oktober-2014
Ze zijn boos. Bij het Amerikaanse ministerie van Buitenlandse Zaken. Een paar speurneuzen van het persbureau Associated Press hebben namelijk uitgevogeld, dat het ministerie van Justitie na WO II een hele bups naar de USSA gevluchte Duitse Nazi's van een uitkering heeft voorzien. Massamoordenaars moeten ook leven. Toen het al te genant werd om de betrokken schattebouten stiekem binnenboord te houden, kregen ze een zeer aanzienlijke oprotpremie en keerden terug naar hun Heimat. Eenmaal daar gesetteld kregen ze ook nog maandelijks een bijstanduitkering, dus konden ze verder een uiterst comfortabel leventje leiden tot ze werden herenigd met hun geloofsgenoten in de hel.
Waarom ze nou zo boos zijn bij Buitenlandse Zaken is ons een compleet raadsel. Want als er een ministerie is met wat dit betreft een hele zuivelfabriek op zijn kanus dan is het 't State Department. Neem alleen maar de jaren zeventig toen Bilderhenry Kissinger er de scepter zwaaide. In die periode kregen de nazi's in Argentiniƫ, Chili en andere Latijns-Amerikaanse landen alle steun die nodig was om een polletieke zwaai naar links te voorkomen. Over gotspe gesproken.
We hoeven trouwens niet eens in de prehistorie te duiken. Het State Department stuurde Fucktoria Nuland recentelijk nog eropuit om de nazi's in Oekraine een kontje te geven bij hun staatsgreep en heeft tot nu toe geen kik gegeven als hun beschermelingen zich te buiten gingen aan regelrechte oorlogsmisdaden. Laat staan dat ze hebben laten weten dat ze boos zijn. Hypocriet? Mag je wel zeggen.
Btw. Misschien kan die bijdehand van Pechtold aka Bilderalex ook eens wat vragen stellen in de Haagse landdag over die oorlogsmisdaden. Aan minister Koenders aka Bilderbertje en/of premier Rutte aka Bildermark. In plaats van meteen een hoorzitting te eisen als een Duits dagvod een scheet laat over de MH-17 die wij al eerder hadden gehoord uit welingelichte Amerikaanse kringen. Holy fuck!

Klik hier om uw reactie toe te voegen