Penis pride

19 december 2016
Hits: 484

Wist u het, wisten wij het. Maar The Donald is naast stenenstapelaar en investeerder ook nog het baasje van de Miss Universe Organisation. Die laat in allerlei beschaafde landen jaarlijks dames in een badpak met een sjerp op hoge palen over een toneel hobbelen en een jury zegt dan wie de mooiste is. Die gaat dan naar de internationale finale. Ieder zijn eigen feestje. Gaan we terug naar 2012. Naar Canada. Een van de dames die voor de gladiolen gingen was de toen 23-jarige Jenna Talackova. Ooit van manlijke kunne, maar dankzij een chirurgisch APK-tje naar de andere kant verhuisd. Vond Donald maar niks. Jenna werd uitgesloten van deelname. Op grond van een of andere Canadese regelgeving. Jenna nam bef Gloria Allred in de arm en Donald werd gedwongen op zijn schreden terug te keren. Kwootje van Jenna:

Ik ben een vrouw. Ik was totaal van de kaart. Ik heb nooit om een speciale behandeling gevraagd. Ik wilde alleen maar meedoen.

Kwootje van bef Gloria:

Ondanks dat Jenna helemaal shocked was toen ze hoorde dat ze niet mocht deelnemen vanwege de Canadese regel, dat je van geboorte een vrouw moest zijn. Jenna heeft meneer Trump toch ook niet om het bewijs gevraagd dat ie van geboorte een man is? Of foto's van zijn geboorte te laten zien.

Kwootje van The Donald:

Ik denk dat Gloria zeer, zeer, zeer onder de indruk zou zijn van mijn penis. Ik denk dat ze dan een heel andere indruk zou krijgen van Donald Trump.

In het gehakketak daarna verrekte de zakenpief het om zijn excuses aan te bieden. Nu, na de lekkage van zijn “pussymauw”, deed ie dat wel. Maar wat moet je als presidentskandidaat? Overigens zouden er nog meer van dit soort uitspraken in de plasbuis zitten. Wat een land.

Klik hier om uw reactie toe te voegen
19 december 2016
Aantal keren bekeken: 484

Kleintje Muurkrant - Postbus 703 - 5201 AS - 's-Hertogenbosch