Curatorenhoog (002)

maandag 23 mei-2011
Een lekker vette reactie van een EDN-belegger op aflevering 1 van gisteren. Hij schreef het volgende. Komt ie:

"Dag redactie,
Leuk berichtje, maar heeft u al eens uitgerekend hoeveel uur de curator in rekening moet hebben gebracht voor dat salaris? Volgens rechtennieuws.nl is het uurtarief vastgesteld op 196 euro per uur. En wat te denken van het uurloon van de heer Tromp (1)? Dat is door de curator vastgesteld op 125 euro per uur voor werkzaamheden in Nederland en 150 euro per uur in Costa Rica. Gezien het totaalbedrag moet hij dan toch heel wat uurtjes hebben gedraaid. Op vragen aan de rechter-commissaris [mr. D.M.I. de Waele, red.] komen geen duidelijke antwoorden en inmiddels heeft zij aangegeven mijn brieven niet meer te zullen behandelen. Ik moet me maar richten tot de curator. Die laat zich betalen uit de boedel, dus toch maar een kort briefje aan zijn adres. Wat te denken van de aanslag vennootschapsbelasting en de beleggers in het algemeen? Die zijn nagenoeg monddood gemaakt. Voor een advocaat heb ik niet genoeg geld, laat staan het ervoor over. Ik het risico en zij hun honorarium. Trouwens, de curator haalt zijn onkosten ook uit de boedel, dus dan zou ik twee keer betalen. Nee, dank u
".

Zo. Hoor je het eens van een ander. Een ding is in ieder geval duidelijk: een curator en zijn trawanten zullen zich niet snel vervoegen bij de voedselbank. Stay tuned.

1. Kennelijk een medewerker van curator Aerts, die in het tussentijdse verslag van 9 mei jl. te boek staat voor ruwweg 2,5 ton euro met een terug te ontvangen bedragje aan BTW van zo'n 40.000 euro.

Curatorenhoog

  • Hits: 334
Klik hier om uw reactie toe te voegen

Kleintje Muurkrant - Postbus 703 - 5201 AS - 's-Hertogenbosch