Leuter (004)

08 april 2017
Hits: 395

donderdag 29 april-2010
Zegt de naam Andrew Warren u nog wat? Da's die CIA-stationschef in Algiers, die op twee gedrogeerde muslima's ging liggen en daar leuke opnames van maakte voor zijn digitale plakboek. In dat plakboek bleek dat Andy niet alleen zwaar kickte op muslimahopsen, maar ook koterhopsen spannend vond. Nog gekker, toen hij eenmaal terug was in de States liet hij trots zijn prakkie aan de buren zien, die daar geschrokken aangifte van deden.
Vorige week moest deze bijzondere rogue agent bij de kadi in Washington verschijnen voor een babbel. Als vooraffie op zijn proces dat voor juni op de kalender staat. Maar Andrew nam de poten. Er werd meteen een smurfenposse samengesteld en jawel die vond hem terug in een hotel in Norfolk. Nou hadden ze te maken met een doorgewinterde en misschien zelfs doorgezomerde speurneus. Dus toen Andy een verkeerd gebaar maakte schoten ze hem met twee tasers voor zijn ballen. Geen wonder dus dat hij later in een rolstoel en een badjas werd voorgeleid bij een lokale handhaver. Werd niks met die procedurele ceremonie, want Andy's bef kwam te laat aankakken. Dus morgen nieuwe ronde, nieuwe kansen.
Ook leuk. Het gedrag van hun topagent in Algerije kwam bij zijn baasjes niet als een verrassing. Hij stond namelijk bekend als een regelmatige bezoeker van glijhuizen en andere paalgelegenheden. Maar dat was blijkbaar geen beer op zijn weg omhoog binnen de Firma. Je vraagt je dus af of er nog meer van dit soort losse kanonnen rondlopen en of er ook Nederlandse gleufhoeden zijn die tijdens hun werk een vrolijk partijtje rondneuken. Na het weekend effe bellen naar Leidschendam. Stay tuned.

Klik hier om uw reactie toe te voegen
08 april 2017
Aantal keren bekeken: 395

Kleintje Muurkrant - Postbus 703 - 5201 AS - 's-Hertogenbosch