Op naar Waterloo (003)

26 maart 2017
Hits: 358

dinsdag 8 januari-2013
Dion Bartels is niet voor een gat in de markt te vangen. Na het crashen van zijn 27-jarige befcarrière, het aan de man brengen van lig- en zitmeubilair en het organiseren van ouwehoerdineetjes (1) heeft “Nappie” zich wederom in het vastgoed en aanverwante investeringen geworpen. Heeft u een levendige interesse voor nieuwe luchtballonen? Lees het berichtje hieronder dan even:

"Wilheminatafel Utrecht. Op dinsdag 18 december a.s. spreekt Menno De La Vienne, de directeur van het Utrecht Investment Agency, UIA. Hij maakt ons deelgenoot van de aard en omvang van het belang van Utrecht/Amersfoort voor het bedrijfsleven (en andersom). Die avond zal ook Edwin Schouten opstaan. Ik ben zojuist met hem op studiereis geweest naar Detroit. Wel eens gehoord van distressed real estate? En van de mogelijkheden om daarmee NU veel geld te verdienen? Kijk alvast maar eens even op deze facebook pagina. Plaats van samenkomst: restaurant Wilhelminapark. De inschrijving voor deze avond sluit op zondag 16 december a.s. om middernacht. De koks gaan de volgende ochtend al hun inkopen doen.
Hierdoor nodig ik u uit om aan één van deze bijeenkomsten deel te nemen en om mij een bevestigingsemail te sturen. Nadat de inschrijving gesloten is, ontvangt u binnen 30 minuten van mij de deelnemerslijst en een route- annex parkeeradvies.
Bij vragen of opmerkingen weet u mij te vinden per mail (dion@bartelsconsultancy.nl) of via 06-51134295. Met hartelijke groet,
Dion Bartels
"

Koe? Haas? Fixed fee? You never know.

(1) Zie deel 1 en 2 van deze miniserie (via onze zoekmachine)

Klik hier om uw reactie toe te voegen
26 maart 2017
Aantal keren bekeken: 358

Kleintje Muurkrant - Postbus 703 - 5201 AS - 's-Hertogenbosch