Octopussy (438)

Hits: 475

maandag 21 mei-2012
Een beetje jammer, maar we verwachtten het al een beetje. Onze trouwe vriend Robert van de Rhee ziet een showdown voor de kadi niet zitten. Kunnen we opmaken uit de wat lullige mail die hij aan ons en cc aan bef Doeleman vanuit het zonnige zuiden in de gleuf duwde. Geniet u even mee? Komt ie:

"Op 26 april jl. heb ik u gesommeerd om tot rectificatie over te gaan van tenminste twee beschuldigingen die u jegens mij heeft geuit de laatste jaren, te weten: de zaak Fecundo en de affaire Floris van de Rhee en de sinaasappel plantages zwendel.
Ik ben erop gewezen dat u in aflevering 435 van uw serie "Octopussy" al dusdanig afstand van deze twee punten heeft genomen dat het met een beetje goede wil wel als een rectificatie gezien kan worden. Alle overige onzin die u bij gelegenheid op uw venster neer krabbelt kan mij verder niet deren.
Ik acht deze affaire hiermee als afgedaan en de heer Doeleman zal ik in deze berichten dat deze zaak wat mij betreft is gesloten.

Groeten/Regards
Un Cordial saludo
Robert van de Rhee."


Ja, Robbedoes, allemaal helemaal cordial en zo, maar daarmee ben je nog niet van ons af. We gaan vrolijk verder met het aandragen van onzin over je malafide praktijken. Vinden we leuk. En wat die rectificatie betreft raden we je aan toch eens voor een koopie een nieuwe fok aan te schaffen. Wij zien namelijk geen enkele sorry-molecuul in de tekst van aflevering 435. Goed, dit gezegd zijnde, hasta pronto Roberto. Stay tuned.

Klik hier om uw reactie toe te voegen
Aantal keren bekeken: 475

Kleintje Muurkrant - Postbus 703 - 5201 AS - 's-Hertogenbosch