Skip to main content

Effe wachten nog

woensdag 23 november-2011
Wat voor stomme eikel kan je wezen!? Hadden de secretsmurfen van de CIA met veel moeite een paar leuke infonetwerkjes opgebouwd in Libanon, horen we gisteren dat die staaltjes huisvlijt door de Hezbollah in een klap zijn opgeblazen. Een paar emmers informanten door het putje. Dag netwerkjes. Goeie contrasmurfen die Hezbollachebekjes? Nou dat hadden zelfs de meest achterlijke BN-ers in de Bush voor mekaar gekregen. Die informanten kregen namelijk van de Amerikaanse snuffelaars een nieuw debieltje, dat ze alleen maar mochten gebruiken als ze iets heeeeel belangrijks hadden te boeren of als ze hoooooognodig even naar homebase moesten komen. In beide gevallen werd het codewoord "pizza" gebruikt.
Nou kan je als echte Mo's alles aan Allah overlaten, maar die heeft wel iets anders te doen dan secretsmurfen opsporen, dus de Hezbollastpakken sloegen zelf de hand aan de ploeg. En wat bleek? Dat al die netwerkboys na een van die zeldzame pizzaboeren in hun debieltje als een dumdummerkogel naar een vaste ontmoetingsplaats vertrokken: de Pizza Hut in de Adliehstraat. Doet u ons even een Pepperoni Lover. Halal alstublieft.
Tuurlijk. We hadden na al het geren en gedraaf van Jason Bourne en het negeren van sinistere lieden als James Ferrell (1) al het flauwe vermoeden, dat het in Langley goed mis was. Maar dit slaat alles. Effe bijkomen. Doe maar een koffie verkeerd.

1. Sla de naam Ferrell aan op onze zoekpiano en je krijgt een lichte rolberoerte.

Klik hier om uw reactie toe te voegen