Octopussy (436)

Hits: 470

zaterdag 5 mei-2012
Inmiddels hebben we een aangenaam telefonisch onderhoud gehad met Herman Doeleman. Een specilialistische bef op publicitair terrein die door Robert van de Rhee werd gepraaid om KM de oren te wassen na alle narigheid die wij over de internationaal opererende zakenman in de etalage hebben gezet. Herman merkte tijdens voornoemd gesprek op, dat hij de opdracht zou weigeren als de zaak stonk. Nou Herman, de zaak stinkt.
Neem bijvoorbeeld het laatste verslag van curator Kuper m.b.t. het pleite gaan van Robbertje's meest recente luchtschip, Uniwall BV in Almere.
Komt ie.
Word je niet vrolijk van. Paulianeuze transacties uitvoeren betekent in gewone mensentaal: de zaak willens en wetens besodemieteren en anderen met de gebakken peren of kokosnoten laten zitten. En als er misschien toch nog ergens iets te halen lijkt te zijn bij een van je andere vehikels, dan laat je dat als een Sunseeker verhuizen naar de Seychellen.
De hele boel is leeg, je gaat gevuld naar het buitenland, desnoods geef je als feestadres bijvoorbeeld Grabenstrasse 15 in Schaffhausen op voor onverhoopte aangetekende epistels, de zaak wordt uiteindelijk door de curator afgelegd omdat er van een kale kip geen reet te plukken valt en na een tijdje kom je weer terug naar het land achter de duinen voor de volgende circusact.
Mag onze schuinsmarcheerder inmiddels aangemeld staan bij een rijtje fraudemeldpunten en een debiteurenlijst hebben opgebouwd van hier tot aan Marbella, tot nog toe heeft dat geen fuck invloed gehad op zijn avontuurlijk functioneren.
Momenteel zou Robbertje bezig zijn met het opzetten van een gezondheidscentrum voor ouwe brekebenen in Zuid-Spanje. Op de richel uiteraard, maar dit keer schijnt hij moeite te hebben om de poen bij elkaar te schrapen. Niet zo gek, want onze site wordt ook daar nauwlettend in de kieren gehouden. Ook door lieden die zelf al menige fles hebben getrokken.
Het wachten is nu op de terugkeer van Robbedoes. Kijken of een vrijgemaakte smurf van de dierenbrigade of een andere bijdehand uit de stal van Demmink eindelijk toe zal slaan. Desgewenst kunnen ze gebruikmaken van onze dossiers. Makkelijker kunnen we het niet maken. Stay tuned.

Klik hier om uw reactie toe te voegen
Aantal keren bekeken: 470

Kleintje Muurkrant - Postbus 703 - 5201 AS - 's-Hertogenbosch