Skip to main content

Heilig (001)

08 april 2017

dinsdag 17 augustus-2010
Nog 23 nachies slapen en dan steekt ons internationale struikelblok uit Venlo zijn preek af bij Ground Zero. Het heilig verklaarde stukje grond op Manhattan waar het Flying Circus op 9/11/2001 zo rigoureus kon huishouden dankzij de GEDOOGROL van de Amerikaanse luchtmacht. Nou ja, heilig. In de buurt van het geplande cultureel centrum voor zowel volgelingen van Mo als toevallige voorbijgangers is bijvoorbeeld een Burger King gevestigd. Nou kan je in principe achter een lading King Delights en een stuwmeer cola best even bidden voor de zielen van 3000 slachtoffers. Maar als je dat echt zou doen dan vlieg je waarschijnlijk met gezwinde spoed over een koekoeksnest.
Verder is er ook een gokkantoor gevestigd. Kan je bijvoorbeeld wedden in hoeveel seconden dat nieuwe culturele centrum rechtstandig naar beneden dondert na het aanbrengen van een navenante hoeveelheid springstof. Oh, en dan heb je ook nog een stripclub, waar een tig aantal Eva's zich heel heilig van hun H&Mmetjes ontdoen onder het toeziend oog van een stevig zootje zuipende en rokende Adams, die nog nooit van ene meneer Klink hebben gehoord. En om bij te komen kan je terecht in een aanpalende vitamineshop. Er is overal aan gedacht op dat heilige stukje grond.
Gevoegd bij het feit, dat de baas van dat nieuwe baardencentrum al in de tijd van Bush naar het Midden-Oosten werd gestuurd om te laten zien dat er ook voor de gewone muslimpa en muslimma een plek was onder de Amerikaanse zon en je bent geneigd aan Geert te vragen: waarom daar?

Klik hier om uw reactie toe te voegen
08 april 2017