Gladiolen in Venezuela (001)

donderdag 7 november-2013
13 Juni 2013. Cucuta, Colombia. Er wordt een kind geboren. Het Strategisch Plan voor Venezuela. Er zijn alleen maar pappa's bij. Die horen respectievelijk thuis bij de Amerikaanse consulting onderneming FTI en twee rechtse Colombiaanse groeperingen uit de stal van ex-president Uribe.
Het plan voorziet in de destabilisering van Venezuela in aanloop naar de regionale en gemeenteraadsverkiezingen in december. Onder andere via het laten uitvallen van de stroom en het afknijpen van de aanvoer van basaal voedsel. Dat moet voor een volksoproer met talloze slachtoffers zorgen, waardoor de polletieke tegenstanders van president Maduro onder leiding van Henrique Capriles zich genoodzaakt zullen zien om de hulp van de USSA en de NATO in te roepen.
Op 4 september jl. viel in het overgrote deel van Venezuela inderdaad om onverklaarbare reden urenlang de stroom uit en in de voedselvoorziening vielen ernstige gaten. Geheel volgens het Strategisch Plan. Nou nog het volksoproer en de NATO kan naar binnen om de Venezolaanse bevolking te beschermen. Kunnen we niet alleen ons gezicht laten zien in Mali, maar ook aan de baai van Maracaibo. Zijn onze randgemeenten in de West toch nog ergens goed voor.

Gladiolen in Venezuela

  • Hits: 377
Klik hier om uw reactie toe te voegen

Kleintje Muurkrant - Postbus 703 - 5201 AS - 's-Hertogenbosch