Dag bijtjes, dag bloemetjes (002)

maandag 12 augustus-2013
Waar alerte lezers al niet goed voor zijn. Wij kregen een mail door de digitale gleuf die verwees naar een Summer School Gene Genetics tussen 26 en 30 augustus op de landbouwhogeschool van Wageningen. Kan je wat kennis opdoen over het verbeteren en weerbaarder maken van blommen en planten. En die kennis wordt overgebracht door bollebozen van de afdeling Bloemen en Voedsel.
Eenvoudige boerenleuten kunnen het schudden. Je moet al over heel wat groenvoer in je studiehoofd beschikken en in ieder geval wat basic kennis hebben opgesnorkeld van genetica. Anders loop je de kans dat je geen bamibal snapt van wat de betrokken bollebozen uitbraken.
Zo'n cursusje wordt uiteraard niet georganiseerd om een stukkie vakantie een wat zinvoller aanzien te geven dan met je reet in de zon zitten. Het gaat om het in stand houden van onze mega-industrie op dit terrein en de export van alles wat bij ons met een veelbelovende winstmarge uit de grond wordt gesleurd. De sponsor van deze mooie cursus? Monsanto! Nou u weer en dan wij weer. Stay tuned.

Dag bijtjes, dag bloemetjes

  • Hits: 518
Klik hier om uw reactie toe te voegen

Kleintje Muurkrant - Postbus 703 - 5201 AS - 's-Hertogenbosch