Skip to main content

Octopussy (454)

donderdag 23 augustus-2012
Vakantie? Zakelijke beslommeringen? Niet lekker onder de bloes? Wie zal het zeggen. Maar we hebben nog geen antwoord gekregen op een mail die wij eergisteren hebben verzonden aan een Amsterdamse bef, die in het niet eens zo verre verleden altijd flink aan de gracht placht te timmeren: Oscar Hammerstein. En die mail willen wij u niet onthouden. Komt ie:
"Wij besteden al geruime tijd de nodige aandacht aan de activiteiten van de Nederlandse zwendelaar Robert van de Rhee op onze website Kleintje Muurkrant. Wij ontvingen daarop heel wat reacties van mensen die door de heer Van de Rhee in de dure boot zijn genomen. Volgens een van hen zou ook u in aanvaring zijn gekomen met dit heerschap. Het zou gaan om een bedrag van 1 miljoen euro.
Om de heer Van de Rhee te bewegen dit bedrag aan u terug te betalen zou u zich hebben laten vertegenwoordigen door een collega. Mocht dit juist zijn, dan zou dat o.i. inhouden dat de transactie tussen de heer Van de Rhee en u een persoonlijk karakter droeg.
Hoe dit zij, toen terugbetaling uitbleef zou u beslag hebben laten leggen op de woning van de heer Van de Rhee en diens gezin. Naar wij aannemen in Bosch en Duin. Daarna zou de terugbetaling alsnog hebben plaatsgevonden.
Wij zouden graag van u willen weten of dit verhaal correct is
”.

Zo. Weet u ook weer wat ons al dagen naast de heisa rond Pussy Riot, de koffers van Bibi, de hersenschimmen van Jan Kast de Jager en onze platte portemonnee ernstige zorgen baart. Nou maar hopen dat we gauw antwoord krijgen, want van langdurig tasten in de darkroom worden we alleen maar zenuwachtig. Stay tuned.

Klik hier om uw reactie toe te voegen