Skip to main content

Op de barricades in Frankrijk (005)

01 december 2018

Bekijk de slag om de Arc de Triomphe live! De historie in een nieuw jasje. (WK)

JoopaFinland
Helaas worden de gele hesjes steeds bruiner... Er is zojuist een feestboekpagina gelanceerd die bijna direct gelieerd is aan Vlaamse en Nederlandse bruine clubs. Lees ook op Konfrontatie de analyse uit Frankrijk met de vraag wanneer wr dan wel gaan voor de redding van de planeet ipv een deal met het kapitaal...
WK
Wat grappig zeg, Finland beweert precies wat Macron en zijn ministers zeggen!
JoopFinland
Finland reageert vooral op de situatie in Nederland en Belgie. Daar is de straat rechts en moet links dus de strijd elders aanbinden. Tegen de groei-ekonomie. Finland is er voor om -de landingsbanen van- Schiphol te gaan bezetten en blokkeren. Sciphol is een van de grootste vervuilers die er gewoon mee weg komt. En een van de meest arrogante. En de polder bij Aalsmeer is veel effectiever te saboteren dan de stad. Geen steegjes en snipers. Kort voor de Kerst moeten er door de elite beslissingen worden genomen over de toekomst van Schiphol en over jet Klimaatakkoord. Dan dus die polder in. Met heel velen. Gaat WK ook mee?
WK
Loffelijk streven. Maar ik vrees dat Finland met zijn actie eerder in 'extreem-rechts'-vaarwater belandt dan de gele vestjes in Frankrijk, hoe divers hun insteek ook moge zijn. Schiphol is ook een maatje te groot. Gedoemd te eindigen als natte scheet. Begin gewoon met het kruispunt bij jou op de hoek, Joop. Doe zoals de Fransen doen!

Klik hier om uw reactie toe te voegen
01 december 2018
Op de barricades in Frankrijk