Lente (011)

01 april 2017
Hits: 339

zondag 14 april-2013
Sodemekajum. Lezen we daar gisteren, dat bij Aleppo een mevrouw en twee kindjes zijn gedood en zestien andere mensen gewond zijn geraakt bij een gasaanval door het Syrische leger. De overlevenden hadden ondermeer last van hallicunaties, braken en brandende ogen.
Het bericht was afkomstig van het Syrian Observatory for Human Rights. Denk je misschien heel wat van, maar het gaat maar om één meneer: Rami Abdelrahman. Een Syriër die in 2000 de poten nam naar Engeland en terechtkwam “in een roodstenen huisje in een gewone straat in Coventry”, waar hij twee kledingwinkeltjes runt.
Bij zijn strijd tegen Assad wordt hij financieel gestiekt door de EU en een niet nader genoemd Europees land, waarin we moeiteloos Engeland kunnen herkennen. Nou is het lullige, dat de Brusselse kermis en de as-mogendheden Engeland en de USSA de informatie van vriend Rami gebruiken bij hun politieke beslissingen inzake Syrië. En zodra er “bewezen” kan worden dat Assad's troepen een vleugje gas hebben gebruikt klimt Brussel op de barricaden om in ieder geval een no-flyzone boven Syrië in te stellen. Net als indertijd in Libië, dus we weten wat de bedoeling is.
Inmiddels wordt er in Engeland al wetenschappelijk gesnuffeld aan een langs onze Scudraketten gesmokkeld grondmonster uit het gebied van de inslag en heeft Bankie Moon opnieuw aan Assad gevraagd of een VN-commissie ter plekke even mag ronddarren. Assad zal naar aanleiding van dat verzoek wel weer zijn middelvinger naar het zwerk verheffen, omdat de VN indertijd op dezelfde manier zo voortreffelijk de weg vrijmaakte voor de geallieerde inval in Irak. Naar aanleiding van de info van één man: Rafid Ahmed Alwan al-Janabi aka “Curveball”. Herhaling van zetten, maar je zal er maar intuinen. Stay tuned.

Klik hier om uw reactie toe te voegen
01 april 2017
Aantal keren bekeken: 339

Kleintje Muurkrant - Postbus 703 - 5201 AS - 's-Hertogenbosch