Skip to main content

Gek (000)

28 februari 2017

woensdag 12 november-2014
Jean-Claude Kaufmann. Kent u hem? Schijnt een bekende Franse socioloog te zijn. Recent uitspraakje van Jan Kloot. Komt ie:

“In onzekere tijden zoeken mensen zekerheid. Mannen worden aangetrokken door de heupen en billen van vrouwen vanwege hun hang naar veiligheid en erkenning. Vrouwen reageren daarop. Het is diepe psychologie”.

Hoe komt die Franse haan daarop? Nou, hij reageert op een trend bij dames in de USSA en Brazilië om hun reet te vergroten. In een wanhopige poging om in de buurt te komen van welige apparaten als Beyoncé, Jennifer Lopez en Kim Kardashian. Want wanhopig moet je wel zijn als je voor een prijsje van tussen de 10 en 13.000 dollar je kont laat liften met vet uit hogere regionen in je lijf. Of met implantaten. Dat kan ook. Drie uurtjes in de smeerkuil en je bent een heel ander mens. En denkt u nou niet dat het hier gaat om een zeldzame gril in uitgaansgebieden. In de States is het de snelst groeiende vorm van plastische chirurgie en een welkome bijdrage aan het Bruto Binnenlands Product.
Maar stel dat je de poen niet hebt. Geen nood. Bij de firma Booty Pop kan je voor 22 dollar een panty aanschaffen met een forse puf schuim in de kontruimte. Het is nep, maar als je flink doorloopt ziet niemand het. BP heeft in de eerste zes maanden van dit jaar al 47 procent meer van die lorren omgezet dan in dezelfde periode van vorig jaar. Tel uit je winst.
En dan heb je ook nog sportscholen die een leuk programmaatje in elkaar hebben gefrutseld om je kont wat meer aanzien te geven. Het Midden-Oosten staat in brand, in Oekraine is een burgeroorlog aan de gang, in West-Afrika waart het Ebola-virus rond en voor de rest is het ook niet veel soeps. Maar wat blijkt ineens mateloos interessant te zijn? Een dikke reet ! En dan zegt zo'n Franse malloot nog dat het om diepe psychologie gaat. Maar goed dat wij Zwarte Piet hebben.

Klik hier om uw reactie toe te voegen
28 februari 2017