Oog om oog

16 juni 2015
Hits: 500

Gingen we even voor zitten. Boudewijn Poelmann met dubbel n werd gisteravond gefileerd door Sven Kockelmann met dubbel n. Nou ja gefileerd. Sven keek wel of ie het baasje van de Postcodeloterij van zijn zwevende ribben ontdeed, maar in wezen kwam zijn scalpel niet eens in de buurt van Boudewijn's licht getinte vel. Laat staan dat ie hem snotneus noemde tijdens zijn slotpreek. Beetje geneuzel over hoeveel poen vriend Boudewijn nou uit al dat goeie gedoe had getakeld. En goh, ook nog wat voorzichtig gedreutel over zijn investering in Independent Media, dat jarenlang zo trouw de Russische olie-, gas- en andere delfstofgarchen coiffeerde. Tot Boudewijn en zijn ouwe VVDM-gappie Derk Sauer hun mediavehikel definitief in de ramsh gooiden vanwege dalende revenuën en verminderende interesse uit de hoek van voornoemde garchen (1). Maar geen woord over de ernstige uitglijers als bijvoorbeeld die met Robert van de Rhee en zijn Tommy Telecom. En in het verlengde daarvan de Elephant Talk van Hans Noomen (2). Nee, Sven, dat had wel even beter gekund. Nou vooruit, een zesje.

(1) Zie voor de Moskouse wederwaardigheden van Boudewijn's gap het artikeltje “Slijmbal dd. 9 mei 2015 en dan vooral het relaas van John Helmer, een vroegere werknemer van de Moscow Times.
(2) Zie de artikeltjes 423 tot en met 425 van de serie “Octopussy en het bijbehorende Verliezen doe je bij de Postcodeloterij

 
Klik hier om uw reactie toe te voegen
16 juni 2015
Aantal keren bekeken: 500

Kleintje Muurkrant - Postbus 703 - 5201 AS - 's-Hertogenbosch