Skip to main content

Onze milde kant (003)

30 januari 2018

Merijn Oudenampsen komt momenteel armen en benen tekort om aan alle interviewaanvragen van de main stream te kunnen voldoen. De verse doctor is veelgevraagd sinds hij in zijn dissertatie Pim Fortuyn en Paul Cliteur niet uit de bewolkte hemel liet vallen maar Fritsje Bolkestein aanwijst als de spindokter van nieuw rechts in de polder.
Als het in een sjiek gebonden boekwerk staat en je het verhaal in een zwarte jurk presenteert, klinkt het toch anders dan wanneer je het voor het eerst opschrijft, in een blaadje als het Kleintje, of Konfrontatie. In het laatste periodiek vonden wij deze hele mooie van Merijn over de Wilders van de twintigste eeuw, Henk Janmaat en zijn trawanten.
Conclusie van Oudenampsen: degenen die zich Janmaat en vooral zijn weduwe Schuurman alleen maar wensen te herinneren als de ‘slachtoffers’ van ‘Kedichem’, willen ons doen vergeten dat Janmaat en zijn partijleden net zo vrolijk verantwoordelijk waren voor aanslagen waarbij brand uitbrak en gewonden vielen.
Het is buffelen op links, momenteel. En veel roeien tegen de stroom op. Nu maar wachten op het jonkie dat promoveert op de these dat Baudet niet groot was maar grootgemaakt werd... (gvd)

Klik hier om uw reactie toe te voegen
30 januari 2018
Onze milde kant