Skip to main content

Onze milde kant (002)

05 januari 2018

Meanwhile hangt het lot van het Koreaans schiereiland af van de luimen van de Noordkoreaanse baas Kim. Positief is dat hij heeft gehengeld naar de mogelijkheid of er niet een paar van zijn soldaten mogen deelnemen aan de Winterspelen, straks op het Zuidelijk deel. Positief is ook dat het Zuiden vooralsnog niet afwijzend heeft gereageerd op de opening van Kim. Twee keer positief is flink gedrogeerd, hebben wij weliswaar geleerd, maar laten we vanuit de polder de deur die op een kier staat wat verder proberen open te zetten. Onze man in dezen is Camiel.
Us  Miel, oet Valkenburg. De man die iedereen weg wil hebben en uit beeld en nooit meer, bah. Want Miel heeft nog steeds, ook na twee jaar, niet zijn sorry aangeboden omdat hij zijn vriendin het ziekenhuis insloeg. En dat vinden wij in excusenland dom en oerlelijk, want een echte man mag doen wat ie wil maar dan moet ie er wel voor uitkomen. Gai zegget net... Straks staat Max zonder oorlel in de Prive en dan gaan we er toch echt geen commissie-Donner aan wijden om erachter te komen hoe of wat... We leven godbeterehet in 2018! Neen, dan moet Dikke Willy dat maar es in een mooi persoonlijk en warm portret op de nationale tele gaan verklaren. Daarna moet ie voor straf een extra rondje koekhappen in Dokkum en dan voelen we ons allemaal weer goed, althans veel beter dan de buren.
Maar Camiel dus, ook IOC lid, opvolger van Big Anton en Dikke Willy in die club. Camiel moet nu als de wiedeweerga de collega’s gaan bewerken dat Kims ijsdansers mogen meedoen. Moet toch lukken? Er zijn heel wat plaatsen vrijgekomen omdat de Russen de zaak in Sotsji hebben geflest. En per slot van rekening zijn al die andere gedrogeerde oelewappers toch ook gewoon welkom?
Kom op Miel, de hele natie staat nog een keertje met je mee te kijken. Wij hebben daar straks toch sportief niets in de melk te brokken, nu moeten we met polletiek komen. Eurlings, de Timmermans van de Olympiers, hoe gezond klinkt dat?
En daarna kom je gewoon weer thuus, Miel. Word je onderpief bij de DSM. En krijg je een zeurshow op tv. Over mannen en geweld of zo... (gvd)

Klik hier om uw reactie toe te voegen
05 januari 2018
Onze milde kant