Lekker fris

Hits: 295

maandag 3 december-2012
Wat haal je aan? Bij Bibi Wilders manifesteert zich al jaren een hoge druk in de plasbuis als de problematiek rond het dubbele paspoort ter sprake komt. Met name die van Haagse stoelendansers in parlement en regering afkomstig uit landen met een inferieure cultuur, zoals indertijd Ahmed Aboutaleb en Nebahat Albayrak. Ze mochten eens naast hun dubbele paspoort ook een dubbele loyaliteit hebben.
In Hongarije is de argwaan van popi-rechts nog een tikkie erger, al richt die zich niet op medeburgers met een islamitische achtergrond. Marton Gyongyosi van de Hongaarse Beweging voor een Beter Hongarije heeft namelijk opgeroepen om lijsten aan te leggen van burgers met een Joodse komaf die een gevaar zouden kunnen vormen voor de nationale veiligheid. Zoals Boedapestse stoelendansers in parlement en regering. Dit naar aanleiding van de adhesie die de minister van Buitenlandse Zaken betuigde aan het adres van Israƫl na de internationale eilie over de meest recente bombardementen op Gaza.
Nou zouden wij met alle liefde de EU-collega van Frans Timmermans een schop onder zijn hol willen verkopen, maar om Marton Gyongyosi aan onze borstpartij te drukken, nee dank u. Ook al is de Israƫlische polletiek ten aan zien van de Palestijnen afzichtelijk, het kan niet zo zijn dat wij om die reden onze rechterarm omhoog laten zwiepen. Zo zie je maar waar intolerantie toe kan leiden. Brrr.

Klik hier om uw reactie toe te voegen
Aantal keren bekeken: 295

Kleintje Muurkrant - Postbus 703 - 5201 AS - 's-Hertogenbosch