Skip to main content

Olé!

13 maart 2016

Javier Lopez Madrid heet ie. Hij geldt als een van de verdachten in het justitiële onderzoek naar het wheelen en dealen tussen de bankbonzen van de Caja Madrid en Bankia en de top van het Madrileense bedrijfsleven. Daarbij werd in de periode voor 2008 de inhoud van menig eenvoudig spaarvarken ondermeer gebruikt voor het uitdelen van zeg maar ongelimiteerde creditcards aan de stutten van de Spaanse economie en de aanverwante polletieke partijen. Zonder dat de eigenaren van die varkens daar weet van hadden. Toen de boel in elkaar donderde kwamen deze praktijken ook aan het licht en Drakie en Jeroen moesten alle zeilen bijzetten om het dak op de zwijnenstal te houden.
Terug naar Javier. Hij is een heule goeie vriend van Flip en Letizia, het huidige Spaanse koningspaar dat zulke goeie contacten onderhoudt met Lexie en Maxie. Javier en Letizia doen zelfs samen aan yoga. Met medeweten van Flip. U mocht er eens wat van denken. Af en toe bellen ze mekaar of ze smssen wat. Om een beetje stoom af te blazen, want Javier is niet de enige die in een vuil windje staat, het koninklijk huis kraakt ook in zijn voegen. Door het gedrag van pappa die in het verleden nog al eens buiten de deur copuleerde en beschermde dieren doodpafte. Plus door de financiële laagstandjes van zijn zwager en zijn zus, die in verband daarmee momenteel voor de kadi staan. Een van die smsjes ligt sinds kort op straat. Kwootje. Komt ie:

Letizia: Ik heb je geschreven toen dat verhaal van die creditcards naar buiten kwam...Wij weten wie jij bent en jij weet wie wij zijn. We kennen elkaar, waarderen elkaar, respecteren elkaar. De rest kan naar de hel lopen. Kusjes, yogamaatje (mis je).
Javier: In de toekomst neem ik extra voorzorgsmaatregelen. We leven in een heel moeilijk land en ik zal wat mijn gedrag betreft extra opletten.
Flip: Dat doen we zeker!

Kijk je toch anders aan tegen het door Jeroen Snel als zo eenvoudig omschreven vrouwtje aan de zijde van koning Flip. Royals? Het zijn net mensen.

Klik hier om uw reactie toe te voegen
13 maart 2016