Remkes (010)

26 maart 2017
Hits: 414

zondag 27 februari-2005
Onvoorstelbaar eigenlijk. Maar op 12 februari jl. steunden wij Wim Deetman. Het kraakloze ambtsketen van Den Haag. Die had toen net aan Tsunami Remkes flink pissig om een onderzoek verzocht naar het falen van de AIVD in de slag op de Antheunisstraat. Hoe kon het dat hij als ordebewaarder en beschermheer van de lokale koddebeiers niet op de hoogte was gesteld door Sybrand Brillemans van Hulst dat die twee vlasbaarden in pyama al jaren in een woning van de AIVD zaten en vuurwapengevaarlijk waren cq. in staat om met eieren te gooien?

Nou de Snip en Snap van onze nationale veiligheidzijn eindelijk tot een antwoord gekomen. Zoals gebruikelijk een antwoord dat geen antwoord is.

Donner en Remkes hebben aan de burries van de grote steden laten weten dat er een werkgroep moet komen. Hoe verzin je het. Die club moet al emmerend de komende tijd gaan bepalen welke info de AIVD moet delen met de stadsbestuurders in de strijd tegen moskeebezoekers die met wc-ontstopper en een flesje Maggi wel eens een bom zouden kunnen fabriceren.

De schrik van Gorredijk heeft tijdens het overleg van gisteren ook nog toegezegd dat de afdeling bromsnorren nog een slordige 13 miljoen euro erbij krijgt. Ondermeer om uit te vlooien of de grootgrutters die wc-ontstopper en Maggi in de reclame gooien gecompenseerd worden vanuit Riyadh.

Om nog maar te zwijgen over de pronte uitbreiding van Sybrand’s woelmuizenkennels in de provincies en de Dienst Koninklijke en Diplomatieke Beveiliging met 250 man. Dat laatste ondermeer om de 87 toegangspoortjes tot Alie’s nieuwe huis te kunnen bemannen en Geert in staat te stellen van tijd tot tijd zijn peroxydevoorraad aan te vullen.

Dzjob Cohen, als voorzitter van het korpsbeheerdersberaad, was heel blij met de nieuwe werkgroep. Maar die heeft voor dit soort ongein dan ook een stevige hersenspoeling in de Verenigde Staten gehad.

Daar hebben ze al een Reichssicherheitshauptamt. En hier zijn we hard op weg. Onder het mom van terrorismebestrijding. En als je die strijd maar flink oppompt via onze geweldige media dan kan je verder ongestoord het hele sociale stelsel afbreken. Onder leiding van een stelletje dwaallichten uit de kudde van Jezus en een horde liberalen die wel de zakkenvullers ruim baan geeft, maar de rest van de bevolking opscheept met een staatsregime waarvan Thorbecke nu nog gekrulde tenen krijgt.

Met Wiegel kon je tenminste nog lachen. Maar vergeleken met de huidige generatie kluivenduikers zijn zelfs Bassie en Adriaan om te bulderen. Nee schat, de Maggi is op.

Klik hier om uw reactie toe te voegen
26 maart 2017
Aantal keren bekeken: 414

Kleintje Muurkrant - Postbus 703 - 5201 AS - 's-Hertogenbosch