Deuss en de Amerikanski's (003)

donderdag 1 februari-2007
Kans voor open doel hè? Nu we tegen de naam van notaris Bosboom zijn opgeblunderd in verband met een reusachtige internationale scam zouden we toch wel erg dicht tegen het niveau van Jaap en Dirk aan zitten om de bal er niet in te poeieren. Wij zonden dus de volgende mail naar Monnickendam:

“Geachte heer Bosboom,
Wij zijn bezig met een journalistiek onderzoek naar de verdwijning van Indonesische en Japanse waardepapieren waarvoor de heer Prasetya Hadi oftewel Prasetya Purwanto de verantwoordelijkheid droeg. De verdwijning van deze stukken met een geschatte waarde van 27 miljard dollar hield direct verband met de ondergang van de First International Bank of Grenada aan het begin van deze eeuw.
Volgens de ons beschikbare gegevens zouden u en uw assistent Jan Steven de Graaf in ieder geval een rol hebben gespeeld bij de verificatie van de handtekening van de heer Hadi cq. Purwanto. Zou u ons kunnen zeggen hoe u in die affaire verzeild bent geraakt en of u daardoor in aanvaring bent gekomen met allerlei officiële onderzoeksinstanties?
”.

Nou, daar kan niemand zich een theebuiltje aan vallen. Wij wachten met een warm kloppend hart de reactie van de notaris af. Zodra dat binnen is komen we bij u terug. Stay tuned.

Deuss en de Amerikanski's

  • Hits: 299
Klik hier om uw reactie toe te voegen

Kleintje Muurkrant - Postbus 703 - 5201 AS - 's-Hertogenbosch