Skip to main content

Oelala Conrad (001)

23 mei 2015

Paris Hilton heeft een broer. Die heet Conrad jr., is twintig en is vernoemd naar zijn opa. De bekende hotelboer. Afgelopen maandag vloog junior van Londen naar Los Angeles. Niks bijzonders, alleen hij deed een beetje raar. Hij schreeuwde in het vliegtuig en wat ie schreeuwde was niet netjes. Veel fucking. Dus er meldden zich een paar heren die in een vliegtuig voor enige kalmte moeten zorgen. Maar dat maakte op Conrad net zoveel indruk als een mier op een kiekeboetaart. Tegen een van de toegeschoten rustbewaarders bulkte onze Conrad: “If you want to square up to me bro, then bring it and I will fucking fight you. I will fucking rip through you and kill you”. Een ander pakte ie bij zijn shirt en beet hem toe: “I could get you all fired in five minutes. I know your boss! My father will pay this out. He has done it before. Dad paid 300.000 de vorige keer”.
Wat gebeurt er met je als je zulke dingen roept in een vliegend vliegtuig? Geen idee. Nooit meegemaakt. Maar Conrad kreeg handboeien om en werd vastgepind aan zijn stoel. Daar zakte hij langzaam in slaap. Na Conrad's arrestatie in L.A. zei zijn bef, dat zijn cliënt zo raar had gedaan omdat ie een slaappil had genomen voor het vliegtuig opsteeg. Waar haalt zo'n man het vandaan hè?
Daarna niks meer vernomen. Maar dat heb je met koters van miljardairs.
Neem Paris zelve. Hou het wel netjes. Natuurlijk bedoelen we figuurlijk. Goed. Neem nou Paris zelve. Begin september kreeg ze op Ibiza een telefoontje van pappa en mamma. Dat op de airstrip bij haar hacienda in Costa Rica een vliegtuigje was aangetroffen met 400 kilo Witte Neus (1). Oei. U nog iets gehoord daarover? Nee, wij ook niet. Zitten we nog met één vraag: zou er verband bestaan tussen die slaappil van Conrad en dat vliegtuigje van Paris. Suggestief? Ja? En?

(1) Zie Oelala Paris dd. 3 september 2014. En als u zo'n oelalaatje leuk vindt kan u ook nog terecht bij Oelala Mitch” (1) van 1 november 2014 en (2) van 6 november 2014

 
Klik hier om uw reactie toe te voegen
23 mei 2015
Oelala Conrad