Skip to main content

Octopussy (670)

05 februari 2020

Pissed off? Een beetje wel. Over de reactie van publicist en fameus speurder Hans Mauritz op aflevering 669 van deze serie. Met name naar aanleiding van de laatste strofe van zijn emotionele bijdrage namen wij onze toevlucht tot een pakje ultra zachte Kleenex zakdoekjes à raison de 14,99 euro bij Bol.com. Om geblader te voorkomen bij deze een replicaatje. Komt ie:

Eerdere teksten op uw site zijn ook al als onwaar te kwalificeren. De advocaten van Joop van den Hemel hebben mij persoonlijk uitgelegd dat van jullie beschouwingen niets maar dan ook niets klopt.” (1)

Zouden we nou zo in de war zijn? Wij gingen te rade bij de door Hansepans opgevoerde Joop. Die deed ons het volgende herderlijk schrijven toekomen. Komt ie:

Geachte heren,
Hierbij reageer ik, ook namens mijn advocaten, op jullie vragen. Wij kunnen ons niet vinden in de tekst van de heer Mauritz in zijn onlangs ingezonden reactie. Noch ik noch mijn advocaten hebben tijdens de procedures tegen de gedaagde heer Mauritz overleg gehad over de inhoud van artikelen in Kleintje Muurkrant.
Hoogachtend
Joop van den Hemel.”

Dankzij dit opbeurende mailtje kon de door ons aangevangen therapeutische behandeling worden stopgezet. En toen was er koffie. Stay tuned (JP).

(1) Joop van den Hemel voert een ellenlang juridisch gevecht met de Dordtse notaris Johan van der Veen, waarvan u onder andere in eerdere afleveringen van deze serie een bescheiden weerslag kunt vinden. Bij dat gevecht speelt onze Hans een intrigerende rol, waarover meer in het nabije verschiet.

Klik hier om uw reactie toe te voegen
05 februari 2020