Octopussy (669)

28 januari 2020
Hits: 2717

Nee, dank u. Wij zouden niet graag in maatje 45 van publicist Hans Mauritz willen staan. November vorig jaar kreeg ie voor de kadi al een zeperd te verwerken in zijn gevecht met Wim Dankbaar. De man met wie hij ooit ten strijde trok tegen Justitie, die in hun ogen het karretje met de moord op Marianne Vaatstra willens en wetens in de poep had gereden ter bescherming van hoge jongens uit onze samenleving. Dankbaar schoof zowel Mauritz als diens echtgenote Geja in de loop van de tijd de nodige poen toe. Naar later bleek voor broddelwerk van beiden. Zij het dat het broddelwerk van Geja letterlijk moet worden opgevat. Hoe dat allemaal zat kunt u hier in het vonnis van november opduikelen. Denk je nog, dat was dat. Schijnt niet zo te zijn. Volgens onze bronnen in de justitiële wandelgangen zou er afgelopen vrijdag weer een bijl zijn gevallen in het conflict tussen Wim en Hans. Naar verluidt zou Hans opnieuw voor zo'n zeventig roodjes het schip zijn ingegaan. Hoe dat ook zij, we nemen aan dat u inmiddels voornoemd november-vonnis wel langs uw adamsappel heeft gemanouvreerd. Dan bent u dus ook de term “Poot-deal” tegengekomen. Wie ter verdere duiding Goegel bestormt vindt als uitleg, dat die deal draaide rond een meneer Huber, die door firma Jan Poot & Zn. een poot zou zijn uitgedraaid. Maar wij weten van zeer nabij dat Hansepans ook met een andere nouveauté op de deur van Poot & Zn. heeft geklopt. En dat ging niet over meneer Huber, maar over een kwalijke familieconnectie binnen dat deel van het gerechtelijk apparaat dat zich met de Chipsol-affaire bezighield. Een connectie die in Kleintje Muurkrant in april 2011 een plekje kreeg via het kleine, maar o zo fijne serietje “Chipsol en de Bakkertjes”. Wat daar verder mee gebeurd is? Goeie vraag (1). Stay tuned (JP)

(1) Voor een ander boeiend avontuur van Hans Mauritz verwijzen wij u enigszins luimig naar eerdere afleveringen van deze serie. Dat avontuur hield en houdt verband met de affaire rond de Dordtse notaris Johan van der Veen, waarin onze Hans ook al een dubieuze rol speelt en ook hier de pottenbak in dreigt te gaan.

Hans Maurtz
Als jullie nou eens hoor en wederhoor zouden plegen dan zou de serieusheid van deze site aardig toenemen. Dankbaar won van mij omdat we uit strategische overwegingen de eis in reconventie lieten vallen om de handen vrij te hebben voor het hoger beroep en twee aanpalende rechtszaken. Mijn advocaat kan jullie daar alles over vertellen. Ik heb meer tegoed van Dankbaar (aantoonbaar) dan hij van mij en derhalve is van gestald geld NIETS terug betaald.

Werp even een blik op de site van Dankbaar en zie hoe behoorlijk de man in de war is geraakt. Iets wat overigens buitengewoon jammer is. Die Marcel Vrinssen en ene Thomas is een en dezelfde persoon alleen Dankbaar heeft dat na 5 maanden nog niet in het snotje. Ik heb daar de bewijzen van.

Eerdere teksten op uw site zijn ook al als onwaar te kwalificeren. De advocaten van Joop van den Hemel hebben mij persoonlijk uitgelegd dat van jullie beschouwingen niets maar dan ook niets klopt.

Klik hier om uw reactie toe te voegen
28 januari 2020
Aantal keren bekeken: 2717

Kleintje Muurkrant - Postbus 703 - 5201 AS - 's-Hertogenbosch