Skip to main content

Octopussy (618)

18 november 2017

Zoals u weet: Robbie heeft een boek geschreven. Robbie van de Rhee. En hij heeft het de titel “Ontvoerd door John van den Heuvel” meegegeven. Had moeten zijn “Op mijn bek gegaan door Kleintje Muurkrant”, maar misschien dacht Robbie dat Johnny meer karma had dan wij. Nou zijn wij al niet zulke fanatieke lezers van fantasy, maar als een boek uit dat genre al begint met een foute titel haken wij meteen af. Het meesterwerk is op de markt gesmakt door Managementboek uit Schiedam en daar ligt mogelijk de reden waarom dat wereldconcern Robbie's stukje bladvulling in de etalage heeft gemieterd. Bij de ondertekening van het contract zat er een vieuxtje door de koffie.
Tot onze niet geringe verbazing blijken er zowaar toch mensen te zijn geweest die bereid waren om twee joetjes neer te leggen voor het “waargebeurde verhaal” van de meesteroplichter. En een van hen was zo vriendelijk om ons pagina 181 en 182 toe te sturen. Daarin trekt Robbie de schuldigen van zijn vervolging voor de koplampen: oud-staatssecretaris Cees van Leeuwen en Kleintje Muurkrant i.c. Gertjan van Beijnum. Beide rakkers worden gelieerd aan een combine van vrijmetselaars en obscure linkse activisten. Een kwootje. Komt ie:

Heel duidelijk wil ik stelen [mr. Freud, I presume? Red.] dat ik mij nu wel aan een complottheorie waag. Beide zijn twee uiterst sinistere in volledige hermetiek opererende organisaties, die beiden een doel van een staat binnen de staat nastreven. Als ze al niet direct aan elkaar gelieerd zijn, dan zullen ze toch zeker banden met elkaar hebben. Net als destijds de IRA in Ierland en de Rote Armee Fraktion in Duitsland contacten met de Brigata Rosso's in Italië en de ETA in Baskenland onderhield [sorry, zo staat het er, Red.] en zij voor elkaar ook aanslagen en ontvoeringen voor elkaar uitvoerden. Zo ook krakers met beroeps ordeverstoorders en in deze hele anarchistische hoek hoorde ook de moordenaar van Pim Fortuin thuis. Die kwam uit krakersbolwerken voort en dat soort anarchistengroepen als bijvoorbeeld de RaRa voort [sorry, zo staat het er, Red.]. Het zou me niet verbazen als blijkt dat Van Leeuwen ook contacten met deze groepen onderhoudt. Dat zou ook verklaren waarom er van Van Leeuwen (bijna) niets negatiefs meer op het internet te vinden was.
Hier komt nog bij dat de anarchistische website kleintje muurkrant geleid wordt door Van Beijnum, die evenzeer voortkomt uit de Rarra
[verbatim, Red.] hoek en de krakersbolwerken uit Den Bosch in dit geval. Een obscure website die door niemand serieus genomen wordt behalve door Rechters, justitie en bankiers [HUH???, Red.] en die daardoor al vele mensen kapot heeft kunnen maken.
Van Beijnum was zelfs bij mijn strafzitting aanwezig
[foutje, bedankt, Red.]. Die website moet aangepakt worden zeker nadat de wet op verspreiding van nepnieuws is aangepast. Iedereen die daar de laatste 10 jaar last van heeft gehad, en dat zijn er velen, roep ik op een klacht in te dienen, er is nog niets verjaard. Wees niet bang, sta op, desnoods in georganiseerd verband. En nu deze griezelige samenzwering dus ook zo ver in de rechterlijke macht is doorgedrongen dat ze gewoon processen tegen opponenten er door hun eigen rechters tussenuit kunnen laten plukken was de zaak rond. Lukte het de Vrijmetselarij niet dan vorderde de AIVD dat gewoon in het staatsbelang, zogenaamd. En dat gaf een griezel als Van Leeuwen wel heel veel macht. Hiermee was wat mij betreft alles verklaard wat mij was overkomen. Maar hoever gaat dit wel niet. Als deze veronderstelling al juist zou zijn dan is dit het Nederlandse volk absoluut onbekend. Het zou verklaren hoe Pim Fortuin destijds door Volkert van der Graaf vermoord kon zijn die uit de harde kern van de RaRa activisten was gerekruteerd (mogelijk) door de AIVD in opdracht van de toen zittende regering (waar Van Leeuwen toen deel van uitmaakte) door tussenkomst van de vrijmetselarij die op dat niveau voor de executie van moorden kontakten kan hebben gehad met de RaRa en zelfs als dat nodig was tot eerdergenoemde buitenlandse terroristische organisaties”.

Nog heel even en vriend Robbie ziet zichzelf als een nazaat van Alfred Dreyfus. Stay tuned.

Jez Looman
Het gaat toch niet hoe het gedachtegoed van v.Leeuwen cq Kleintje Muurkrant is.Als ik het goed gevolgd heb , dat heb ik , heeft KM al zijn artikelen over deze oplichter gebaseerd op harde feiten.R.Van de Rhee is gewoon een vuile oplichter en is terecht veroordeeld voor diverse o.a.faillissements fraudes. Hij heeft mensen met zijn mooie praatjes , dure autos , chauffeurs , villa's (waar de hypotheek niet betaald werd) , bewust belazerd en naar de galle-miezen geholpen. Een typische eigenschap van zo'n crimineel is dat hij , en hij alleen , zijn eigen (on)waarheid uitkraamt en gelooft. Jammer voor die uitgever dat hij niet verder heeft willen kijken naar het lange misdadige leven van deze Rob van de Rhee.....Had hij waarschijnlijk op tijd ontdekt dat ook hij slachtoffer is van deze leugenachtige oplichter!
Klik hier om uw reactie toe te voegen
18 november 2017