Octopussy (600)

28 juni 2017
Hits: 951

We got mail. Over de nasleep van de smurfeninval bij Jan Piet van Rossum's befkantoor in februari van dit jaar. Afgelopen week was Van Rossum pas in de gelegenheid om te controleren waarin de smurfen en hun begeleiding hadden zitten te snuffelen cq. Wat ze hadden meegenomen. Hou je niet uit. Kunnen we een ovenheerlijke Bossche Bol van maken, maar beter is misschien om bij de tekst van de mail te blijven. Komt ie:

“ ….Het blijkt dat rechercheurs alle cliëntendossiers minuscuul hebben doorgenomen of meegenomen. Ook van cliënten die niks met Klaas Otto te maken hadden. Er was dus geen sprake van verzegeling volgens wettelijke voorschriften en vreemde derden hebben dus onrechtmatig bestanden van cliënten kunnen inzien. Oftewel schending beroepsgeheim. Met het risisco dat na lekkage bij de recherche richting de onderwereld cliënten in een chantagecircuit terechtkomen.

EEN DOSSIER BLEEF ECHTER ACHTER OP DE PLANK: HET ZOGENAAMDE ERFENISDOSSIER. HONDERD PROCENT ZEKER OP INSTRUCTIE VAN HET OM! ZELFS DE RC VOND DIT TE BIZAR.

Mogelijk gebeurde dit om te voorkomen dat betrouwbare recherchercheurs bij het inzien van dat dossier erachter zouden komen wat er qua corruptie speelt in de top van het OM, de rechterlijke macht, de Koninklijke Notariële Beroepsorganisatie en de belastingdienst binnen dit dossier van een affaire die al 27 jaar speelt. En hoe onrechtvaardig de erven Van den Hemel zijn behandeld ten faveure van twee notarissen (veelvoudige miljonairs) en een notarisweduwe die inmiddels een van de rijkste vrouwen in Nederland is. Ook zou men erachter kunnen komen hoe de erven Van den Hemel achterbaks door genoemde instanties worden achtervolgd met een verschroeide aarde taktiek.

NEE, DIE INSTANTIES EN DE TEGENPARTIJ VAN DE ERVEN VAN DEN HEMEL KONDEN HET NIET RISKEREN DAT INTEGERE RECHERCHEURS HET LEF KREGEN IN HUN VRIJETIJD DE ERVEN DISCREET HULP AAN TE BIEDEN NA MET ROOIE OORTJES HET DOSSIER OP HET POLITIEBUREAU TE HEBBEN GELEZEN. ZEKER GEZIEN HET FEIT DAT EEN VAN DE ERVEN IN HET VERLEDEN TWEE AANSLAGEN HEEFT OVERLEEFD.

DEZE STAALTJES OVERHEIDSONRECHT BESTAAN AL EEN TIJDJE IN DEN LANDE. VANDAAR DUS HET CONSIGNE OM DIT DOSSIER OP DE PLANK TE LATEN STAAN.

ZOALS DE WAARD IS....

Desondanks hebben we het hier wel degelijk over een “incriminating fact”, begaan door de overheid. Een term die altijd in verband wordt gebracht met bananenrepublieken. In Engeland, Duitsland, Frankrijk etcetera zou hiertegen juridisch worden opgetreden. Nou Nederland nog”.

Zo. Even het raam open. Het stinkt hier. Stay tuned.

Klik hier om uw reactie toe te voegen
28 juni 2017
Aantal keren bekeken: 951

Kleintje Muurkrant - Postbus 703 - 5201 AS - 's-Hertogenbosch