Skip to main content

Adel verplicht (047)

25 februari 2017

donderdag 20 december-2012
Een volwassen gotspe. Baron Leopold Lippens is “geschokt en bedroefd”. Heeft die Michelle Martin, de ex van Marc Dutroux, de gore moed gehad om bij een kapper binnen te stappen in Knokke Heist. ZIJN Knokke Heist. Waar hij zoals wij al eerder meldden sinds de Gouden Sporenslag burgemeester is. En nog erger, niemand had hem vantevoren ervan verwittigd, dat de in het klooster van de arme ouwe Klaren met God in contact getreden kindervriendin een bezoek zou gaan brengen aan de shop van een vliegende schaar. Als de Figaro in kwestie het hem een week na de knipbeurt niet zelf had verteld, zou hij het misschien nooit geweten hebben. Waarom hij zijn emoties nauwelijks in hun hok kon houden? Kwootje van Leo. Komt ie:
“Het is niet leuk om te weten dat Michelle Martin zomaar kon komen wandelen op de dijk van het Zoute. Ze had oog in oog kunnen komen te staan met familieleden van de slachtoffers. Ik heb aan de politiecommissaris dan ook gevraagd om zijn collega’s in Malonne te contacteren, maar hij kreeg geen antwoord” (1).
Godsallejezus, dan ben je toch wel brutaal. Of er geen X-getuigen hebben bestaan! Tenzij Leo bang is dat de verschijning van Michelle in Knokke opnieuw de krat met wormen over hem zal opentrekken, die met medewerking van Justitie zo zorgvuldig is begraven onder putje 11 van de golfcourse. Als er iemand beter zijn bek had kunnen houden dan was het deze bescheiden uitgevallen reïncarnatie van Lodewijk de Veertiende wel.
Thierry Moreau, de bef van Martin, is van plan om bij het gerecht een klacht tegen de koterbaron te deponeren. Zijn cliënte mag zich namelijk van de kadi overal in België manifesteren. Behalve in de provincies Luik en Limburg, waar de familieleden van de slachtoffers daadwerkelijk wonen. Vraag is alleen wat zo’n klacht uithaalt. Als een stapel verklaringen van X-getuigen over het koterhopsen van Leo nog geen palletje van het Belgische justitiële apparaat in beweging brengt, wat mag je dan verwachten van een armzalige klacht over zijn grote waffel (2)? Juist. Geen reet. Dus laat maar zitten Thierry. Voor je wordt gejorist. Of liever: voor je wordt geleood. Stay tuned.

(1) In Malonne staat het klooster van de Arme Klaren waar Martin onderdak heeft gekregen. Mogelijk dat ze daar alleen maar over een tondeuse beschikken.
(2) Mochten onze bijdrages over Leo’s strapatsen door uw zeefbeen zijn weggevloeid dan kunt u die allemaal weer opduikelen in deze serie op de site van de Vervolgartikelen.

Klik hier om uw reactie toe te voegen
25 februari 2017
Adel verplicht